Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις για τα pre-orders του Project CARS 2

author image από Katri | News | 0 Comments | 11 Μαΐ 2017

Ξεκινούν από σήμερα τα pre-orders για το Project CARS 2 και είναι κάτι παραπάνω απ’ ότι περιμέναμε. Εκτός από το πανέμορφο racing παιχνίδι, οι fans θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 3 limited εκδόσεις του, μαζί με το standard edition. Κάθε έκδοση περιέχει ingame content με καινούργια racing cars ή free DLC με το μεγάλο “ΜΠΑΜ” να γίνεται στην Ultra Edition του (η οποία θα κυκλοφορήσει μόνο σε 1000 αντίτυπα) η οποία θα περιλαμβάνει εκτός άλλων και μια limited edition replica του οχήματος – σήματος κατατεθέν του παιχνιδιού. Ας δούμε τις εκδόσεις και τι περιλαμβάνουν:

  • Limited Edition: Full game, Sticker Sheet, Steelbook, Japanese Car Pack (περιλαμβάνει εικονικά αυτοκίνητα της Honda και Nissan) – Κόστος: 69.99€ για PS4 & Xbox One και 59.99€ για το PC.
  • Collector’s Edition: Όλα όσα περιλαμβάνονται στην limited Edition και επιπλέον το Esport Live VIP Pass, ένα Artbook, μια 1/43 replica της McLaren 720S, το Motorsport Pack DLC και το Season Pass του παιχνιδιού – Κόστος: 159.99€ για το PS4 & Xbox One και 149.99€ για το PC.
  • Ultra Edition: Όλα όσα περιλαμβάνονται στην Collector’s Edition αλλά αντί για την προηγούμενη replica, θα δούμε μια 1/12 έκδοση της McLaren 720S καθώς και ένα poster υπογεγραμμένο από μέλη της Slightly Mad Studios,ένα καπέλο και ένα sketchbook της McLaren το οποίο είναι προϊόν της συνεργασίας με την McLaren και ακολουθεί τη δημιουργία της 720S σε όλα της τα στάδια – Κόστος: 429.99€ για PS4 & Xbox One και 419.99€ για το PC.

 

ultra edition

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!