Αλλαγές στο roster της Fnatic!

Χτίζοντας ένα νέο League of Legends roster για τρίτη φορά μέσα στα τελευταία τρία χρόνια ήταν ένα πολύ δύσκολο κατόρθωμα για την Fnatic. Την σεζόν του 2016 η ομάδα δημιούργησε μια νέα παγκόσμιας κλάσης ομάδα με τις φιλοδοξίες να παραμένουν στα ύψη. Η ομάδα ήρθε σε επαφή με πολλούς πιθανούς παίκτες, στήριξε το scouting σύστημά της και προσπάθησε να βρει πέντε παίκτες που θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί και να συνεχίσουν την ένδοξη ιστορία της ομάδας.

Ψάχνοντας για το νέο support της ομάδας μας φέτος καθώς, επίσης και για τους νέους παίκτες ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Ο Yellowstar δεν ήταν μόνο ο shoutcaller της ομάδας αλλά και ο αρχηγός της και ο πιο έμπειρος παίκτης της Fnatic. Η ομάδα γνώριζε πως θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα μπορούσε να κάνει όσα έκανε ο Yellowstar, όμως ακόμη κι έτσι η ομάδα ξεκίνησε ένα νέο roster με μεγάλες ελπίδες.

Όταν η ομάδα πήρε τον Noxiak, ο οποίος ήταν ο καλύτερος υποψήφιος κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, η ομάδα ήξερε πως ο τρόπος με τον οποίο θα γινόταν το shoutcalling θα έπρεπε να αλλάξει. Το βάρος της ευθύνης έπεσε στον Rekkles, που πέρα από το γεγονός ότι έχει ένα εξαιρετικό στρατηγικό μυαλό και με το να είναι πολύ καλός στην επικοινωνία, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση μιας και ο ρόλος του ADC είναι θέλει πολύ αφοσίωση και σκέψη.

Επιπλέον, παρά τα εξαιρετικά αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας και την γενική βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, η ομάδα άρχισε να βλέπει ξανά στους μακρυπρόθεσμους στόχους της. Ο οργανισμός της Fnatic θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα μπορέσει να φτάσει στο Παγκόσμιο και να καταφέρει πολλά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Η ομάδα προκειμένου να δημιουργήσει μια καλύτερη ομάδα από την υπάρχουσα με στόχο το Παγκόσμιο πήρε την απόφαση να μετακινήσει τον Noxiak στην θέση του ρόλου του αναπληρωματικού.

Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη να παρθεί. Μετά από πολλές εβδομάδες προσπάθειας να λυθεί το πρόβλημα αυτό ο οργανισμός της Fnatic κατέληξε στην απόφαση να μετακινήσει τον Noxiak στην θέση του αναπληρωματικού από την βασική ομάδα. Ο Noxiak θα παραμείνει ως αναπληρωματικός στην ομάδα για το κοντινό μέλλον και στην συνέχεια ο οργανισμός θα κρίνει την μοίρα του.

Johan “Klaj” Olsson

Την θέση του Noxiak ως support στην ομάδα της Fnatic θα πάρει ο Johan ” Klaj” Olsson. Ο Klaj είναι από την Σουηδία και είναι γνωστός από στο Challenger solo queue για τις πολλές ικανότητες που έχει ως support player. Μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στην επαγγελματική σκηνή ωστόσο η δίψα του για επιτυχία και νίκη ισορροπεί τα πράγματα. Ο Klaj θα αγωνιστεί αυτήν την εβδομάδα με τα χρώματα της Fnatic ενάντιας στις Elements και Unicorns of Love.

 

Εδώ σας έχουμε δύο λόγια από τον ίδιο τον παίκτη.

“Ονομάζομαι Johan Olsson, μερικοί ίσως να με ξέρετε με το όνομα Klajbajk και θα είμαι το νέο support της ομάδας της Fnatic ξεκινώντας από σήμερα. Είμαι 20 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Σουηδία και παίζω League of Legends από την Season 1. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε και θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την Brokenshard που με βοήθησε να βελτιωθώ ως άνθρωπος και ως παίκτης. Θα βάλω τα δυνατά μου για να ανταπεξέρθω στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη όλων. Τέλος, θα αλλάξω το όνομα μου σε Klaj.”

 

ΠΗΓΉ: fnatic.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr