Αλλαγές στα οικονομικά του PUBG για να σταθεί ως esports title

Μία σημαντική ανακοίνωση έγινε από την PUBG Corporation, σχετικά με το οικονομικό μοντέλο που θα στηθεί, προκειμένου να βοηθήσει την esports scene του PUBG.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στα NA & EU Leaguesθα προστεθεί ένα profit-sharing model το οποίο θα βοηθήσει τις ομάδες στα οικονομικά τους. 

  • Τα μελλοντικά global events θα δουν τα έπαθλα τους να διπλασιάζονται
  • Η PUBG Corporation θα βοηθήσει στα έξοδα των ομάδων, όπως για παράδειγμα τα έξοδα που έχουν για την στέγαση και τα ταξίδια των παιχτών
  • Θα αλλάξουν οι τιμές στα in-game items των ομάδων προκειμένου να δουν αύξηση των εσόδων τους και να είναι βιώσιμες.

Στην δεύτερη φάση των (NPL) και (PEL), η οποία ξεκινά αρχές Μαϊου θα κυκλοφορήσουν branded in-game items με το 25% των εσόδων να πηγαίνει στις ομάδες.

Στα Global events, θα κυκλοφορούν πλέον exclusive in-game items, από τα έσοδα των οποίων το 25% θα μοιράζεται στις ομάδες  συν το έπαθλο το οποίο θα αυξηθεί.

Όσον αφορά το  PUBG Global Championship, θα υπάρξει αντίστοιχη οικονομική στήριξη, καθώς θα μοιραστούν εξίσου τα κέρδη από τα in-game items τα οποία θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το event, ενώ και εκεί θα αυξηθεί το έπαθλο.

Οι κινήσεις αυτές έρχονται λίγες εβδομάδες αφότου μεγάλοι οργανισμοί απέσυραν τα PUBG roster τους. Οι οργανισμοί είναι:

  • OpTic Gaming
  • Evil Geniuses
  • PENTA Sports
  • *G2 Esports

*Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η G2 ανακοίνωσε πως έπειτα από σκέψεις αποφάσισε να δει τι μέλλει γενέσθαι κι αν οι αλλαγές αυτές θα έχουν αποτέλεσμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της επέστρεψε στο PUBG, έχοντας το roster που μέχρι πρότινος ήταν της PENTA Sports.

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε