Αλλάζει το πρόγραμμα του #Worlds2018, λόγω προβλημάτων με την Visa

 

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Riot Games Korea ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος 2018 League of Legends Play-In Stage έχει αλλάξει. Οι ημερομηνίες για Play-In Day 1 και Day 3 θα αλλάξουν με Day 2 και Day 4 αντίστοιχα.

Λόγω ενός απροσδόκητου προβλήματος με την Visa, οι Infinity Esports του LAOS δεν μπόρεσαν να επιβιβαστούν στην πτήση τους μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου, οι Infinity Esports δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να πάρουν την πτήση τους εκείνη την ημέρα. Η οποία θα τους αναγκάσει να φτάσουν στην Κορέα στις 30 Σεπτεμβρίου. Εάν το πρόγραμμα Play-In Stage παρέμενε αμετάβλητο, οι Infinity Esports θα έπρεπε να παίξουν τους αγώνες τους με μια μόνο ημέρα ανάπαυσης μετά την προσγείωση στην Κορέα.

Η Riot Games Korea πρόσθεσε ότι η απόφαση για αλλαγή του χρονοδιαγράμματος, έγινε για να προσφέρει στους Infinity Esports λίγο χρόνο για να ανακάμψουν από το jetlag και να προετοιμαστούν καλύτερα για τους αγώνες τους. Οι Infinity Esports θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα Play-In Stage στις 2 Οκτωβρίου.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio