Αγόρι 15 χρονών, καμένο με το PUBG, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία φοιτήτρια 21 χρονών

Ένα αγόρι 15 χρονών από τη Ρωσία, πωρωμένο με τους σκοτωμούς των δημοφιλών ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μία φοιτήτρια μέχρι θανάτου επειδή ήθελε να δει πώς είναι να σκοτώνεις στα αλήθεια.

Μία αστυνομική πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Komsomolskaya:

«Το απόγευμα της 30η Απριλίου μία νεαρή κοπέλα 21 χρόνων δέχθηκε επίθεση. Ήταν φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Μόσχας».

Ο Alexey Maximov μαχαίρωσε την Daria Evdokimova, ετών 21, δώδεκα φορές καθώς εκείνη απομακρυνόταν από ένα μηχάνημα ανάληψης χρημάτων στη Μόσχα. Η κοπέλα ξεψύχησε επί τόπου. Όσο το αγόρι την ακολουθούσε, τα τελευταία λεπτά εν ζωή της καταγράφηκαν από κάμερα και υπάρχουν σε βίντεο.

«Δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω. Δε θα το έκανα. Όμως μία φωνή μέσα μου μού έλεγε αυτό που έπρεπε να γίνει», είπε το αγόρι.

Η Daria Evdokimova ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Μετά την επίθεση που δέχτηκε, το αγόρι της κατέφθασε στη σκηνή με σκοπό να τη βοηθήσει και κατέρρευσε όταν είδε ότι εκείνη είχε ήδη ξεψυχήσει.

«Πάντα ήθελα να δω πώς είναι να πεθαίνει κάποιος από τα ίδια σου τα χέρια», είπε ο Alexey Maximov.

Ομολόγησε ότι τη μαχαίρωσε στο λαιμό, στα μάτια, στο κεφάλι και στο στήθος, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί. Ο ανταποκριτής τύπου Moskovsky Komsomolets ανέφερε ότι «πήρε ένα μαχαίρι μαζί του με σκοπό να αναπαραστήσει ένα σενάριο από το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι».

Πριν «την κάνει» από τη σκηνή του εγκλήματος, ο Alexey Maximov έκλεψε τα 30.000 ρούβλια – 350 δολάρια – που το θύμα του είχε βγάλει μόλις από το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων.

Ένας αστυνομικός είδε την επίθεση, προσπάθησε να τον κυνηγήσει αλλά τον έχασε. Τα ίχνη του καταγράφτηκαν αργότερα από κάμερα ασφαλείας και από το σήμα εκπομπής του κινητού του το οποίο τον τοποθέτησε στο σπίτι του, όπου και βρέθηκε από την αστυνομία αραχτός στο δωμάτιό του σε απόλυτη ηρεμία να παίζει PUBG.

«Όταν η αστυνομία κατέφθασε στο σπίτι του Alexey για να τον συλλάβει, έπαιζε το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι όπως συνήθιζε, σκοτώνοντας και εκεί κάποιον», ανέφερε μία ειδησεογραφική πηγή.

«Δεν αντιστάθηκε και αμέσως ομολόγησε το έγκλημά του», πρόσθεσε ο Moskovsky Komsomolets.

Οι γονείς του έδειξαν σοκαρισμένοι και ανέφεραν ότι ο γιος τους δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με το νόμο στο παρελθόν.

Ο 15χρονος δράστης Alexey Maximov βρίσκεται στο κρατητήριο και αναμένεται να του επιβληθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio