Αγοράζοντας εισιτήριο για την BlizzCon μπορείτε να παίξετε το demo του World of Warcraft Classic

author image από Rania | News | 0 Comments | 27 Σεπ 2018

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι όποιος αγοράσει ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για την BlizzCon, θα μπορέσει να παίξει από το σπίτι του το demo του World of Warcraft: Classic.

Στις 2 Νοεμβρίου, γύρω στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας, οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν το demo, το οποίο θα παίξουν και όσοι παρεβρεθούν στο BlizzCon. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 39.27 ευρώ.

Η Blizzard δήλωσε ότι όσοι παίξουν World of Warcraft: Classic στο BlizzCon θα μπορέσουν να εξερευνήσουν δύο quests των αρχικών level, που θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο. Το ένα quest θα είναι για τους Horde και το άλλο για τους Alliance. Το demo θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 9 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Το World of Warcraft: Classic είναι μια vanilla επανέκδοση του WoW. Είναι το κλασικό MMORPG παιχνίδι όπως ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2004. Εντάξει, όχι έτσι ακριβώς. Το Patch 1.2: Drums of War -που ήρθε το 2006- είναι το θεμέλιο του World of Warcraft: Classic επειδή αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωμένη έκδοση του κλασικού.

Το κλασικό World of Warcraft διήρκησε δύο χρόνια. Αυτό το διάστημα έγιναν πολλές αλλαγές, ενώ προστέθηκαν και διάφορα πράγματα, όπως είναι τα Battlegrounds.

Με το Patch 1.2 προστέθηκαν τα Battlegrounds που επέτρεπαν στους παίκτες των περιοχών Alterac Valley, Warsong Gulch και Arathi Basin να παίζουν μαζί. Επίσης, έφερε τα PvP στο Silithus και στις Eastern Plaguelands. Με το Patch 1.2, το WoW Classic δε θα συμπεριλαμβάνει τα τωρινά επιπρόσθετα στοιχεία του WoW, όπως είναι τα achievements και τα Transmog.

Η Blizzard δήλωσε ότι θα ενημερώσει πλήρως το κοινό σχετικά με το World of Warcraft: Classic κατά τη διάρκεια των πάνελ της στην BlizzCon.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε