Ίσως έρθουν αλλαγές στο Teamfight Tactics mode του League Of Legends

Η Riot αναφέρει πως θα αποκατασταθούν τα τυχαία items στο Teamfight Tactics.

Η αυτόματη λειτουργία του Teamfight Tactics της Riot Games μόλις κυκλοφόρησε σε open beta παγκοσμίως. Παρόλα αυτά οι παίκτες έχουν ήδη παρατηρήσει ένα μεγάλο πρόβλημα στο παιχνίδι, το οποίο είναι πως τα item που παίρνουν, δίνονται εντελώς τυχαία.

Οι παίκτες δεν μπορούν να αγοράσουν κανένα item κατά τη διάρκεια του γύρου, ενώ αντίθετα οι αντίπαλοι μπορούν να παίρνουν πολλά items δυο και τρεις φορές κατά τη διάρκεια του ίδιου γύρου. Δεδομένου ότι ο συνδυασμός αντικειμένων στο TFT είναι το κλειδί για την ενεργοποίηση ορισμένων champion και στρατηγικών, αυτή η πιθανότητα τύχης των αντικειμένων αποτελεί σημαντικό πρόβλημα όταν ένας παίκτης θέλει να αποφασίσει τι θα κάνει σε έναν αγώνα.

Ο August Browning, developer της Riot, δήλωσε στο Twitch ότι η ομάδα TFT ψάχνει μια λύση για να μειώσει το RNG (Random Number Generator, τυχαίος αριθμός δημιουργίας item) των item drops. << Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε σχέδια >> δήλωσε ο Browning κατά τη διάρκεια ενός live στο Twitch, ενώ απαντούσε σε μια ερώτηση σχετικά με τα σχέδια της ομάδας να  αποκαταστήσει τα τυχαία items. << Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι πρόκειται να γίνει, αλλά εργαζόμαστε σε αυτό. >>
Το μόνο mode που εκεί μειώνεται λίγο το στοιχείο RNG, είναι τα items στους γύρους draft. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έναν champion από ένα καρουζέλ κάθε μερικούς γύρους, και κάθε ένας από αυτούς φέρνει ένα item. Τα items και οι champions που θα βγουν ορίζονται τυχαία, αλλά οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκείνον που τους ταιριάζει καλύτερα στη στρατηγική τους, αν σχεδιάζουν να πάρουν κάποια αντικείμενα αντί για champions.

Εκτός από αυτό, μπορούν μόνο να πάρουν αντικείμενα από τα minion και τα buffs που βγαίνουν τυχαία. Δεν είναι βέβαιο ότι θα βρουν ένα item, και αν το κάνουν, το αρχικό item που θα πάρουν θα είναι επίσης τυχαίο.  Ύστερα μπορούν να ελέγξουν,  ποιος champion θα έχει αυτά τα items και τι άλλους συνδιασμούς θέλουν να κάνουν.

Ο Browning δεν έχει πει πότε περίπου θα κυκλοφορήσει αυτή η λύση για την τυχαία πιθανότητα των item ή για το τι πρόκειται να γίνει στους γύρους ή στα ποσοστά πτώσης του TFT.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε