Έφυγε από την ζωή ο Totalbiscuit σε ηλικία 33 ετών

Τον προηγούμενο μήνα με ανάρτηση στο Reddit, έγινε γνωστή η άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η υγεία του John “Totalbiscuit” Bain. 

[Official] – TotalBiscuits future from cynicalbritofficial

Ο Bain διαγνώστηκε με καρκίνο το 2014. Η θεραπεία είχε για μικρό χρονικό διάστημα αποτέλεσμα, όμως πέρσι ο καρκίνος επέστρεψε με επιθετική μορφή και όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στο Reddit, η χημειοθεραπεία δεν είχε πια αποτελέσματα. Αυτό που έκανε ήταν να αποσυρθεί, να ζητήσει από την σύζυγο του να αναλάβει το κανάλι του στο Youtube και να συνεχίσει μαζί με την ομάδα του, την δουλειά που έκανε ο ίδιος τόσα χρόνια.

Ο κόσμος τον αγάπησε για τα reviews που έκανε σε indie games. Ήταν από τους κορυφαίους Steam game curator, ενώ είχε πολύ ωραίο υλικό στα gaming podcast του. Είχε κερδίσει αρκετά βραβεία μεταξύ των οποίων το Fan’s Choice στο The Game Awards του 2014, ενώ τα χρήματα που είχε κερδίσει από το 2012 Battle Royale, τα έδωσε σε φιλανθρωπίες. Ένα σημαντικό σημείο στην επαγγελματική του πορεία, ήταν η συνεργασία του με την Sony. Η δουλειά του ως κριτικός video games ήταν πολύ σημαντική, ενώ ο κόσμος αγάπησε την σειρά video «WTF is..»

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio