Έτσι έγιναν τα VFX του Aquaman

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Aquaman και με το Sequel να είναι ήδη στα σκαριά, βρήκαμε την ευκαιρία να δούμε ποια studios είναι αυτά που ευθύνονται για τα VFX της ταινίας, η οποία είναι υπεύθυνη για το comeback (έτσι φαίνεται για την ώρα τουλάχιστον) της DC.

Για τα VFX της ταινίας εργάστηκαν οι ILM,  Method Studios, Digital Domain, Luma Picture, MPC, Rodeo FX & Scanline. Συνολικά οι λήψεις που περιλαμβάνουν VFX στο τελικό footage που είδαμε, φτάνουν τα 2.300. 

Σύμφωνα με τον VFX supervisor της ILM – Jeff White, η ILM ασχολήθηκε με 670 από τις 2300 λήψεις.

 

Η Rodeo FX δούλεψε πάνω σε 2 κύριες σκηνές οι οποίες εμφανίστηκαν στα πρώτα trailers της ταινίας. Διέθεσε 120 άτομα προσωπικό, ενώ ο πρόεδρος του sudio Sebastien Moreau ήταν ο VFX Supervisor. Το studio δούλεψε στην σκηνή του ενυδρείου εκεί που ο μικρός Arthur Curry κάνει την επίσκεψη του, ενώ ασχολήθηκαν με το περιβάλλον που δείχνει τα ερείπια της Ατλαντίδας.

Τα Method Studios, ασχολήθηκαν με την σκηνή που ο Arthur και η Mera τρέχουν στα παράλια της Σικελίας και με την περιπέτεια που συνάντησαν στο Well of Souls. Οι artists της Method, φρόντισαν να ασχοληθούν με το CG περιβάλλον και την παρουσία του Momoa κάτω από την θάλασσα, ενώ ήταν εκείνοι που δημιούργησαν ένα «ψυχεδελικό» περιβάλλον 700-frame shots για την σκηνή του «The Quickening». 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio