Έρχεται battle royale με μαγικά και μεγάλες εκρήξεις

author image από Rania | FPS | 0 Comments | 24 Οκτ 2018

Παρόλο που οι gamers έχουν βαρεθεί τα battle royale, το Spellbreak φαίνεται ότι θα είναι κάτι καινούργιο και διασκεδαστικό για την κατηγορία.

Τα μαγικά που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταστρέψετε τους αντιπάλους σας εξαρτώνται από την κατηγορία σας. Η κατηγορία σάς επιτρέπει να μαζεύετε γάντια που είναι μαγεμένα με συγκεκριμένες ικανότητες.

Μέχρι τώρα υπάρχουν 11 κατηγορίες που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε διαφορετικά είδη damage. Όσον αφορά το damage, μέχρι τώρα υπάρχουν οι κατηγορίες της φωτιάς, του πάγου, του κεραυνού, της πέτρας, του ανέμου και του δηλητηρίου. Αυτές μπορείτε να τις συνδυάσετε κιόλας.

https://twitter.com/PlaySpellbreak/status/1050519020452139008

Επιπλέον, με τα γάντια μπορείτε είτε να ρίξετε μια ακριβή βολή στον αντίπαλο είτε να δημιουργήσετε μια έκρηξη ή ένα σύννεφο από κάτι θανατηφόρο.

Το παιχνίδι είναι ακόμη στο Pre-Alpha στάδιο και μπορείτε να γραφτείτε εδώ, αν θέλετε να το δοκιμάσετε.

Είναι διαθέσιμο μόνο στο PC και δεν ξέρουμε αν οι δημιουργοί σκοπεύουν να το βγάλουν και στις κονσόλες. Ένας από τους δημιουργούς, πάντως, πιστεύει ότι το παιχνίδι θα παίζεται ωραία και με χειριστήριο, οπότε μπορεί και να υπάρχει ελπίδα.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio