Έρχεται το Fall Championship του Hearthstone

Το Hearthstone Championship Tour 2018 διοργανώνει το δεύτερο εποχιακό του τουρνουά στην αρένα της Blizzard στο Λος Άντζελες. Δεκαέξι παίκτες από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 250.000 δολαρίων και μια θέση στο World Championship του HCT.

Ακόμη, επιστρέφει και το Choose Your Champion, μέσω του οποίου μπορείτε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας παίκτη και να τον στηρίξετε κατά τη διάρκεια του τουρνουά και να κερδίσετε καλούδια στο παιχνίδι.

Choose Your Champion

Μπορείτε να στηρίξετε έναν από τους δεκαέξι παίκτες που θα διαγωνιστούν στο Fall Championship και να κερδίσετε card packs ανάλογα με την επίδοση του παίκτη που θα διαλέξετε. Οι παίκτες που θα διαγωνιστούν θα αντιπροσωπεύσουν την Αμερική, την Ασία-Ειρηνικό, την Κίνα και την Ευρώπη. Όλοι θα διεκδικήσουν μια θέση στο World Championship του HCT.

Με τη συμμετοχή σας στο Choose Your Champion θα λάβετε απευθείας ένα card pack της συλλογής The Boomsday Project. Θα κερδίζετε ένα επιπλέον card pack κάθε φορά που ο παίκτης που στηρίζετε περνάει στην επόμενη φάση. Οι παίκτες θα λάβουν τα card packs τους μια βδομάδα μετά το τουρνουά. Η ψηφοφορία λήγει στις 10 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα του Fall ChampionshipΤο τουρνουά ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

  • 11 Οκτωβρίου – Group Stage
  • 12 Οκτωβρίου – Group Stage
  • 13 Οκτωβρίου – Elimination & Decider Matches
  • 14 Οκτωβρίου – Playoffs

Τα εισιτήρια για τις 13 και 14 Οκτωβρίου είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα αγοράσετε εδώ, αν επιθυμείτε να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε τους αγώνες ζωντανά.

Όσοι δε θα παρευρεθείτε στο τουρνουά, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες στο κανάλι του Hearthstone στο Twitch. Για όσους από εσάς θέλετε να συμμετέχετε και στα σχόλια που θα γίνονται στο Facebook και στο Twitter, μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας χρησιμοποιώντας το #HCT.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio