Έρχεται σύντομα δυνατότητα livestream της Blizzard στο Facebook

author image από Katri | Tech | 0 Comments | 16 Ιούν 2016

Θα περίμενες ότι θα μπορείς να δείχνεις στους φίλους σου κάθε παιχνίδι που παίζεις στο Overwatch ή τα raids σου στο World of Warcraft; Σύντομα θα μπορείς να κάνεις livestream το αγαπημένο σου παιχνίδι της μαμάς Blizzard στο Facebook, απλά log-άροντας στον λογαριασμό σου και ξεκινώντας την ζωντανή μετάδοση.

Περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν να γινόταν από τη στιγμή που η Blizzard αποφάσισε να δείξει σε livestream του Facebook το “Heroes of the Dorm” το οποίο μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε και από το ESPN 2. Με αυτή τη δυνατότητα οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν subscribe στα χρονολόγια των φίλων τους για να βλέπουν πότε θα ξεκινήσει το stream τους.

Όπως λέει ο vice president της Blizzard, Gio Hunt:

“Blizzard games are best when played with friends, so it’s important to us to provide our players with features and services that make it easy and fun to share their experiences with each other,We’re working closely with Facebook on this integration for Overwatch, as well as our other games, and we look forward to sharing further details on our plans as development progresses.”

Φυσικά η συνεργασία του Facebook και της Blizzard δεν δημιουργήθηκε σε μια μέρα, αφού επί μήνες δούλευαν για την προώθηση του Overwatch στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάτι το οποίο έφερε το παιχνίδι μπροστά στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων οπότε δεν μας κάνει εντύπωση η μανία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

 

Πηγή: Inverse

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!