Έρχεται ο νέος ήρωας του Overwatch που όλοι περιμέναμε

To PTR update του Overwatch έφτασε και περιέχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως αναμενόταν, υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε ορισμένους ήρωες, με την Symmetra να υπόκεινται στην μεγαλύτερη αυτών. Όμως, αν κάτι είναι που ξεχωρίζει, είναι το tease για έναν νέο ήρωα στη σειρά, τον Hammond.

 

Aς πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή. Όποιος έχει αγωνιστεί στο map του παιχνιδιού Horizon Lunar Colony, σίγουρα θα παρατήρησε κάτι το ενδιαφέρον. Στην πίστα αυτή υπάρχει μία γιγαντιαία οθόνη, στην οποία απεικονίζεται ένας γορίλλας με το όνομα Hammond. Μάλιστα, όπως αναγράφεται, το συγκεκριμένο πλάσμα …αγνοείται, ενώ εμφανίζονται ενδείξεις που εννοούν πως η απόδρασή του ήταν επιτυχής. Ο καθένας μπορεί να βρει τα σχέδια της απόδρασης, τον τρόπο και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Το backstory κάνει λόγο για συμβολή του Winston, έτερου γορίλλα του franchise, στην απόδραση του Hammond. Μέσα σε όλα, οι παραγωγοί του τίτλου δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά στην όλη φημολογία. Πράγμα που δίνει ακόμη περισσότερη …τροφή σε όλους όσους πιστεύουν στην ένταξη του νεόυ(;) αυτού ήρωα στο παιχνίδι. Το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε υπομονή έως ότου υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τους developers του τίτλου.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio