Ένοχος σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ο Co-Creator του CS:GO

Ο συν-δημιουργός του CS:GO της Valve, Jess Cliffe, αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το team του CS:GO μετά την αρχική σύλληψή του τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Cliffe έχει πλέον παραδεχθεί ότι είναι ένοχος στην όλη υπόθεση, ενώ η Valve τον έχει απομακρύνει οριστικά από το CS:GO development team εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Cliffe φέρεται ότι συναντήθηκε με το κορίτσι μέσω ενός ιστότοπου, το οποίο λέγεται ότι «προσφέρει έναν νέο τρόπο δημιουργίας και ανάπτυξης των σχέσεων», αναφερόμενο σε σχέσεις αμοιβής. Το κορίτσι είναι τώρα 16 ετών και είπε στους ανακριτές ότι επικοινωνούσαν μέσω μηνυμάτων και SnapChat. Οι δύο τους, συναντήθηκαν σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις και κάθε φορά ο Cliffe πλήρωσε περίπου 300 δολάρια για μία ώρα σεξουαλικών υπηρεσιών. Ο Cliffe παραδόθηκε μόνος του στις αρχές όταν έγινε σαφές ότι η εν λόγω κοπέλα είχε πει ψέματα για την ηλικία της στην ιστοσελίδα.

Ο Cliffe συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου και ήταν υπό κράτηση στις φυλακές King County. Στη συνέχεια απελευθερώθηκε με εγγύηση ύψους $ 150.000 στις 2 Φεβρουαρίου.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.