Το τέλος του Star Wars: The Force Awakens σε videogame του 2010

Η σειρά παιχνιδιών The Force Unleashed έχει σήμερα ξεχαστεί από τους fans του Star Wars. Ωστόσο, ο δεύτερος τίτλος της σειράς επέστρεψε στο παρασκήνιο αυτήν την εβδομάδα χάρις σε μερικούς που παρατήρησαν ότι πράγματι το παιχνίδι είχε προβλέψει το τέλος του The Force Awakens. 

(Προσοχή, περιέχονται spoilers παρακάτω)

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο Han Solo πεθαίνει στα χέρια του γιου του, Kylo Ren, ο οποίος τον τρύπησε στο θώρακα με το κόκκινο φωτόσπαθο του. Ήταν μια σημαντική και συναισθηματική στιγμή στο αποκορύφωμα της ταινίας, η οποία θα παραμείνει χαραγμένη στις καρδιές των θεατών για τα επόμενα χρόνια.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Han Solo σκοτώθηκε με αρκετά παρόμοιο τρόπο στο DLC του The Force Unleashed II: Battle Of endor. Παρακάτω βρίσκεται και το σχετικό βίντεο.

 
Αυτό το DLC περιέχει ένα ”what if” είδος ιστορίας όπου ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Starkiller, πηγαίνει στο Endor και αλλάζει κρίσιμες στιγμές από το Return of the Jedi. Σκοπεύει να σκοτώσει τους πάντες στον δρόμο του, που σε αυτήν την περίπτωση περιέχει τον Han Solo και τον Chewbacca. O Starkiller ακόμη δίνει μια μάχη φωτόσπαθο με φωτόσπαθο με την πριγκίπισσα Leiah. Ακόμη όμως δεν είμαστε σίγουροι για το εάν επίσης προέβλεψε οτι η General Organa θα χρησιμοποιούσε φωτόσπαθο.

Πηγή: Geek.com

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε