Ένας ριψοκίνδυνος τουιτεράς διέρρευσε περιεχόμενο από το επερχόμενο επετειακό event του Overwatch

Παρόλο που μόλις πρόσφατα τελείωσε το Retribution event, μια διαρροή από τον επίσημο λογαριασμό του Βραζιλιάνικου Overwatch αποκάλυψε την ημερομηνία και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το επετειακό event που πρόκειται να έρθει στο Overwatch.

Το νέο event δε θα φέρει μόνο μερικά καινούργια skins, αλλά και διάφορα άλλα πράγματα ενώ αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Μαΐου. Μέσω της διαρροής μάθαμε επίσης ότι θα επιστρέψουν και αντικείμενα από προηγούμενα events, το οποίο σημαίνει ότι όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να τα κερδίσουν τότε, θα μπορέσουν, αν θέλουν, να τα πάρουν τώρα. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και κάποια παλαιότερα arcade games, οπότε θα δούμε αν το Lucio Ball θα κάνει για ακόμη μια φορά την επιστροφή του.

Το εν λόγω τουίτ έχει πλέον διαγραφεί και η Blizzard δεν έχει βγει ακόμη να επιβεβαιώσει τίποτα. Παρόλα αυτά όμως όλες οι διαρροές που έχουν γίνει μέχρι τώρα για το Overwatch έχουν αποδειχθεί αληθινές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καταφέρουμε να αποκτήσουμε το παρακάτω απίθανο Pirate Skin του Junkrat.

Το event θα ξεκινήσει αμέσως μόλις σταματήσει το φιλανθρωπικό event της Blizzard από το οποίο οι παίχτες μπορούν να αγοράσουν το καινούργιο Pink Skin της Mercy.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio