Ένας μεγάλος λάτρης των Star Wars, έβαψε ένα παρατηρητήριο στα χρώματα του R2-D2

Ένας Γερμανός καθηγητής, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης των Star Wars, έβαψε ένα παρατηρητήριο στα χρώματα του R2-D2.

Κοντά στο Μόναχο της Γερμανίας, ο καθηγητής Hubert Zitt του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών, Zweibrücken, μεταμόρφωσε το παρατηρητήριο Zweibrück της Φυσικής Επιστήμης σε ένα γιγαντιαίο R2-D2. Είναι γνωστό πως ο sci-fi καθηγητής λατρεύει τα Star Trek και τα Star Wars.

Το έργο του καθηγητή ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, εφόσον δέχτηκε λίγη βοήθεια από τον πεθερό του Horst Helle, τον ζωγράφο Klaus Ruffing και μερικούς φοιτητές.

Ο ηθοποιός του Star Wars, Mark Hamill, ήταν ένας από τους πρώτους που εντυπωσιάστηκε με τον επανασχεδιασμό του παρατηρητηρίου και έγραψε ένα tweet για τους Γερμανούς.

Ενώ είναι αρκετά εντυπωσιακό, ο Hubert Zitt και η ομάδα του δεν είναι οι πρώτοι οπαδοί του Star Wars που φτιάχνουν κάτι τέτοιο. Καθώς το παρατηρητήριο Goodsell στο κολλέγιο Carleton στη Μινεσότα μετατράπηκε επίσης σε R2-D2 το 2010.

Το R2-D2 στέκεται υπερήφανο προστατεύοντας το πανεπιστήμιο, αλλά γνωρίζοντας πόσο μεγάλος λάτρης είναι ο καθηγητής, μήπως ένα C-3PO θα του κάνει παρέα στο μέλλον; Τί κτήριο θα μπορούσε να είναι αυτό; Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει αυτός ο καθηγητής.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε