Ένας θεατής στο Twitch δώρισε $5.100 σε έναν streamer

Ο streamer Jordyx3 νόμιζε πως ένας γενναιόδωρος θεατής μπήκε στο κανάλι του και έκανε δωρεές ύψους $5.100.

Ο Jordyx3 νόμιζε ότι ο ChubaPapi21 είναι ένας γενναιόδωρος θεατής που μπήκε στο κανάλι του και έκανε τέσσερις δωρεές αγγίζοντας συνολικά τα $5.100. Αυτό τελικά αποδείχτηκε ότι δε συνέβη.

Ο Jordy αποκάλυψε ότι ο ChubaPapi21 είχε καταθέσει στην PayPal του $5.100 μέσα σε έξι μήνες και μετά ζήτησε τα λεφτά του πίσω. Ο συλλογισμός πίσω από αυτήν την πράξη ήταν αρχικά ασαφής, μέχρι που ο ChubaPapi21, εμφανίστηκε με ένα άλλο όνομα στο Twitch και παραδέχτηκε στον Jordy ότι το έκανε αυτό για να πληγώσει τους ανθρώπους γύρω του, τους θεατές του και τους streamer που τον έβλεπαν.

Στο αρχικό του tweet, αναφέροντας το περιστατικό, ο Jordy αποκάλυψε ότι είχε βρει μια πληρωμή $5.100 με δυνατότητα επιστροφής στις 8 Απριλίου αλλά η εταιρεία πιστωτικών καρτών επικοινώνησε αμέσως με το δωρητή. Επίσης, επισύναψε φωτογραφίες των δωρεών καθώς και ένα περίεργο συμβάν που βρήκε με έναν τύπο με το ίδιο όνομα, ChubaPapi21, στο PAX της Αυστραλίας, ο οποίος έφυγε για να πάρει ποτά και δεν επέστρεψε ποτέ.

Αρχικά ο Jordy σκέφτηκε πως ίσως ο ChubaPapi21 μπορεί να βρέθηκε σε μια έκτακτη ανάγκη, για την οποία χρειάστηκε τα χρήματα και τα ξαναπήρε πίσω. Έτσι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μέσω Twitter, Instagram και Twitch αλλά διαπίστωσε ότι οι λογαριασμού του ChubaPapi21 είχαν εξαφανιστεί.

Ανακάλυψε, όμως, ότι είχε αλλάξει το όνομα χρήστη του στο Twitch σε “Stefansandan“. Το συγκεκριμένο nickname είχε ρωτήσει τον Jordy τι θα έκανε με τα χρήματα καθώς και σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής. Πράγμα που φάνηκε παράξενο στον Jordy καθώς το είχε συζητήσει μόνο με λίγους φίλους του εκείνο το διάστημα.

Στη συνέχεια ο Jordy έλαβε κάποια μηνύματα από τον Stefansandan, ο οποίος δήλωσε ότι περίμενε στα πρόσφατα stream του Jordy να τον ακούσει να μιλάει για τις δωρεές που δίνονται πίσω, καθώ και ότι έκανε όλη αυτή τη διαδικασία για να πάρει μια ικανοποίηση που θα πλήγωνε κάποιον, επειδή δεν τον νοιάζει πώς αισθάνονται οι άνθρωποι γύρω του.

Όταν ο Jordy επισήμανε πως δεν ήθελε να μιλήσει σε αυτό κατά τη διάρκεια ενός stream, ο Stefansandan είπε πως ο Jordy αποτελεί απλά μια παράπλευρη ζημιά.

Κι ενώ αυτή η κατάσταση είναι πολύ παράξενη και απογοητευτική, η ιστορία του Jordy φάνηκε να έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους. Αφού πολλοί από αυτούς έδωσαν χρήματα στον Jordy, σύμφωνα με τα όσα είπε ο streamer, χωρίς να ακυρώσουν τη δωρεά ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε