Το light novel Youkai Apato no Yuuga na Nichijou και σε anime

Μέσω του Shonen Sirius Kodansha μαθαίνουμε για την προσαρμογή του light novel Youkai Apato no Yuuga na Nichijou (Refined Daily Life at the Supernatural Entity Apartment) του Hinowa Kouzuki σε anime.

 

To Youkai Apato no Yuuga na Nichijou θα κάνει την πρεμιέρα του φέτος τον Ιούλιο. Περαιτέρω πληροφορίες θα δωθούν στο επόμενο τεύχος του Shonen Sirius Kodansha.

Youkai Apato no Yuuga na Nichijou

Η ιστορία μας μιλάει για το δεκαεξάχρονο αγόρι Yushi Inaba, του οποίου οι γονείς έχουν πεθάνει εδώ και τρία χρόνια. ‘Ετσι, μετακομίζει στο σπίτι του θείου του, ώσπου αποφασίζει να μείνει σε κοιτώνα. Ωστόσο τα σχέδιά του διαψεύδονται όταν ο κοιτώνας καίγεται με αποτέλεσμα να βρίσκει μόνος ένα φθηνό διαμέρισμα. Ο Yushi έπειτα ανακαλύπτει πως το διαμέρισμα δεν είναι όπως τα άλλα. Αντίθετα, συνειδητοποιεί πως είναι σπίτι και σε υπερφυσικά πλάσματα όπως φαντάσματα και yokai.

Ο Kouzuki ξεκίνησε το light novel του το 2003 και το τελείωσε το 2009 με σύνολο 10 volumes (και αργότερα με side-story συλλογή το 2013).

Πηγή: Anime News Network

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Μαρία, είναι 20 χρονών και no-lifer. Ασχολείται κυρίως με παιχνίδια on Steam. Anime, series και animal lover, όλα τα κλισέ χαρακτηριστικά ενός no-lifer.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio