WoW Love Stories #2: Rhonin και Vereesa

Ανάμεσα στους πολέμους μπορούν να προκύψουν οι μεγαλύτεροι έρωτες. Και έχουμε συναντήσει αρκετούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έναν από αυτούς θα ανακαλύψουμε σήμερα. Του Rhonin και της Vereesa. Για να πάμε να δούμε τι γίνεται με αυτούς τους δύο.

 

 

Vereesa και Rhonin

 

rhonin

Rhonin

vereesa

Vereesa

Η Vereesa Windrunner είναι μία elven rager η οποία πολέμησε στο δεύτερο και στο τρίτο πόλεμο. Είναι η μικρότερη αδερφή της  Sylvanas και της Alleria. O Rhonin ήταν πρώην ηγέτης του Kirin Tor και ένας πάρα πολύ δυνατός human mage. Για τους λάτρεις του lore υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες όσον αφορά το συγκεκριμένο χαρακτήρα. Άλλοι τον θεωρούν ξεχωριστό, αξιοθαύμαστο και ως ένα πραγματικό ήρωα. Άλλοι πάλι τον παρουσιάζουν ως κάποιον ο οποίος δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο ο εαυτός του και πως παλεύει απεγνωσμένα για τη δόξα. Η ιστορία του Rhonin είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και πάρα πολύ μεγάλη. Στη σημερινή μας στήλη θα παραλείψουμε πολλά γεγονότα της ζωής του και κατορθώματά του και θα επικεντρωθούμε στην ιστορία αγάπης του με την Vereesa. Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η γνωριμία

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του δεύτερου πολέμου. Κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου των mages, αποφάσισαν να στείλουν το Rhonin σε μία αποστολή. Ήθελαν να τον στείλουν στο Khaz Modan και ύστερα στα έγκατα του Grim Batol. Στην ουσία έπρεπε να κατασκοπεύσει και να κάνει μια έρευνα έτσι ώστε να μάθει με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να ελευθερώσουν την Dragonqueen, Alexstrasza.

Σ’αυτήν την αποστολή λοιπόν δεν θα ήταν μόνος. Στο πρώτο μέρος της αποστολής του έπρεπε να επισκεφτεί μια μικρή πόλη, το Hacic. Μια πόλη με ένα λιμάνι όπου διέθεται πλοία που θα μπορούσαν να τον μεταφέρουν στο Khaz Modan. Του ανατέθηκε να τον συνοδέψει και να τον προσέχει η Vereesa. Δε θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ευχαριστημένη με την αποστολή που της ανατέθηκε εν τέλη όμως δέχτηκε. Ούτε ο Rhonin την ήθελε μες στα πόδια του. Την θεωρούσε ενοχλητική και ένιωθε πως θα του αποσπάει τη προσοχή και δε θα ήταν όσο συγκεντρωμένος ήθελε. Και εκείνη όμως από μεριά της τον θεωρούσε μεγάλο αλαζόνα.

Khaz Modan

Khaz Modan-Ironforge

Καθώς ταξίδευαν ήρθαν αντιμέτωποι με τους paladins του Silver Hand. O Rhonin νευρικός και δίχως να θέλει κανέναν να σταθεί στο διάβα του, αποφάσισε να τους προσπεράσει με το καλό ή με το κακό το τρόπο. Η Vereesa του πρότεινε να ακολουθήσουν την δικιά της τακτική. Τους συστήθηκε, συζήτησαν και τους έκανε αμέσως να την συμπαθήσουν με αποτέλεσμα τελικά οι paladins να τους βοηθήσουν να φτάσουν στο προορισμό τους.

Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα

vereesa_and_rhonin_

We will fight to the bitter end

Ο Rhonin κάπου εκεί κατάλαβε για πρώτη φορά ότι δε βοηθάει το να βρίζει και να προστάζει σε όλους να κάνουν οτιδήποτε εκείνος ήθελε, αλλά με τη σωστή συμπεριφορά λαμβάνεις καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο εύκολα αποτελέσματα. Επίσης κάπου εκεί άρχισε να βλέπει τη Vereesa διαφορετικά. Θαύμασε την επιμονή της και τον έξυπνο τρόπο που χειρίστηκε τη κατάσταση. Άλλαξε λοιπόν γνώμη για κείνη. Θεωρούσε πια πως είναι μια πολύ καλή συνέταιρος για την αποστολή του αλλά και πολύ καλή παρέα.

Αφού πια η αποστολή έλαβε τέλος και η Alexstrasza ελευθερώθηκε και μετά από όλα όσα πέρασαν, ερωτεύθηκαν παράφορα. Τα ετερώνυμα έλκονται άλλωστε. Αποφάσισαν να είναι μαζί και από δω και στο εξής να συντροφεύουν ο ένας τον άλλον στις αποστολές τους. Πέρασαν πολλά δεινά τα οποία έκαναν την αγάπη τους πιο δυνατή. Ανάμεσά τους ο τρίτος πόλεμος, η καταστροφή της Dalaran, o θάνατος των alliance στο Lordareon, ο καινούριος Lich King,  και η καταστροφή των northern kingdoms. Η πατρίδα της Vereesa στο Quel’Thalas γκρεμίστηκε και η οικογένεια του Rhonin σκοτώθηκε στο Andorhal, μαζί και ο πατέρας του. Η αδερφή της Vereesa, η Sylvanas σκοτώθηκε και την επέστρεψε στη ζωή ο Arthas σαν εκδίκηση και την έκανε banshee.

Θα μπορούσε να κλειστεί ο καθένας στον εαυτό του, αλλά κατάλαβαν πως έχοντας ο ένας τον άλλον στο πλευρό του θα είναι δυνατοί και θα ξεπερνάνε τα πάντα μαζί. Έτσι λοιπόν μετά από πολλές δυσκολίες και πολλές διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της Vereesa και των ανωτέρων του Rhonin που δεν συμφωνούσαν με τη σχέση τους, αυτοί οι δύο παντρεύτηκαν.

Η περιπέτεια συνεχίζεται..

Nozdormu

Nozdormu

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα όμορφο τέλος και να πούμε και μεις πως έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα. Οι περιπέτειες όμως ξαναξεκίνησαν. Πάνω που η Vereesa ετοιμαζόταν να γεννήσει και να φέρει στο κόσμο δίδυμα, τους δύο γιους της, τον Giramar και τον Galadin, ο Rhonin κλήθηκε για μία ακόμη αποστολή. Ο Nozdormu ζήτησε απ’τον Krasus να ταξιδέψει στο παρελθόν και να διορθώσει κάποια γεγονότα και να μπει σε μια ισορροπία το timeline. Έτσι ο Krasus ζήτησε από τον Rhonin να τον συνοδέψει, τους συνόδευσε και ο Broxxigar.

Βρήκαν μια ρωγμή σαν portal και ταξίδεψαν 10.000 χρόνια πίσω ακριβώς στην πρώτη εισβολή του burning Legion. Εκεί έζησαν πολλές εμπειρίες και γνώρισαν πολλούς σημαντικούς και μεγάλους χαρακτήρες. Ο Rhonin επίσης έγινε μέντορας του Illidan στη προσπάθειά του να διορθώσει τα λάθη του. Ο Nozdormu ήθελε να επιβραβεύσει τον Rhonin στο τέλος της αποστολής τους, έτσι τον έστειλε πίσω στη γυναίκα του ακριβώς την ώρα που θα γεννούσε τους γιους τους, έτσι ώστε να μη χάσει ούτε μια στιγμή από τη ζωή τους.

Καιρό αργότερα, ο Zendarin, ξάδερφος της Vereesa, προσπάθησε να απαγάγει τα παιδιά τους. Πίστευε πως επειδή ήταν γεννημένα από ένα high elf και από ένα human mage, οι μαγικές τους ικανότητες θα είναι υπερδύναμες. Φυσικά όμως απέτυχε σ’αυτήν του τη προσπάθεια.

Tides of War

the_focusing_iris

The Focusing Iris / Μία σφαίρα που συνήθως χρησιμοποιείται για να κάνουν summon τον Malygos

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Kalecgos επισκέφθηκε τον Rhonin για να του ζητήσει βοήθεια. Γεμάτος ανησυχία του είπε πως το Focusing Iris έλειπε. Ο Rhonin τον καθησύχασε λέγοντάς του πως η Jaina Proudmoore μπορεί να δει που βρίσκεται. Έτσι και έγινε και εκείνη με τη σειρά της τους ενημέρωσε πως βρίσκεται στο Kalimdor.Στη συνέχεια ο Rhonin συμμετείχε σε μία μάχη εναντίων των Horde και του Garrosh στο πλευρό της Jaina στο Theramore.

Καθώς η μάχη έφτανε στο τέλος της και φαινόταν πως πια η νίκη ήταν δική τους, ο Rhonin κοίταξε ψηλά και είδε να τους πλησιάζει μια ιπτάμενη γαλέρα με ένα τεράστιο mana bomb. Προς μεγάλη τους έκπληξη ήταν τροφοδοτημένο από το Focusing Iris. Δεν είχε πολύ χρόνο να σκεφτεί όποτε πήρε τη πιο ριψοκίνδυνη και θαρραλέα απόφαση. Ο πύργος της Jaina ήταν πολύ καλά προστατευμένος με μαγεία οπότε σκέφτηκε πως αν οδηγήσει εκεί μέσα το mana bomb η έκρηξη θα είναι πολύ μικρότερη και θα σώσει το περισσότερο κόσμο. Πολύ γρήγορα άλλαξε τη κατεύθυνση ενός portal που προηγουμένως είχε ανοίξει η Jaina και της πρόσταξε να μπει μέσα. Πίστευε πως εκείνη ήταν το μέλλον του Kirin Tor και πως έπρεπε να σωθεί.

mana bomb

Theramore's Fall / Μετά την έκρηξη

Theramore’s Fall / Μετά την έκρηξη

Όταν η Jaina συνειδητοποίησε τι ήθελε να κάνει, προσπάθησε να τον μεταπείσει θυμίζοντάς του πως θα αφήσει την οικογένεια του πίσω. Τότε εκείνος της φώναξε.. » Μη πεις τίποτε άλλο Jaina, απλά μπες μέσα, πρέπει να το τραβήξω εδώ μέσα, έτσι ώστε να σώσω τη Vereesa και όσους περισσότερους μπορώ. Μην είσαι χαζή, φύγε, ΦΥΓΕ! «. H Jaina πρόλαβε να τον κοιτάξει για μια τελευταία φορά πριν την σπρώξει γρήγορα μέσα στο portal και να το κλείσει. Σήκωσε τα χέρια του ψηλά και με το βλέμμα ενός ήρωα η βόμβα έσκασε μπροστά του. Χάθηκε μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης. Η τελευταία του σκέψη ήταν η Vereesa και η επιθυμία του να την σώσει. Αυτήν και όλους όσους ήταν γύρω του.

Στην μνήμη του Rhonin

Η Vereesa σώθηκε καθώς εκείνη τη στιγμή ήταν έξω από το Theramore. Δε μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο. Επέστρεψε στη Dalaran να θρηνήσει το χαμό του. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του παρευρέθηκε η Jaina λέγοντας κάποια πράγματα για κείνον, για τη ζωή του, για τη προσωπικότητά του και την ανδρεία του. «He lived as he died».

Η καρδιά της Vereesa είχε σπάσει σε χίλια κομμάτια. Έφευγε και άφηνε τους δύο γιους της στη Dalaran μόνους αρκετά συχνά. Κατέρρεε και ξέσπαγε σε λυγμούς κάθε φορά που καλούταν να μαρτυρήσει για το θάνατο του άντρα της. Ένιωθε υπεύθυνη για το χαμό του, που δεν κατάφερε να τον σώσει. Ο κύριος στόχος της έγινε να πολεμήσει και να εκδικηθεί και ήθελε να δει τον Garrosh νεκρό. Όταν το μεγαλύτερο μέρος του θυμού που έβραζε μέσα της έφυγε, κατάλαβε ότι καταστρέφει τη ζωή των παιδιών της. Αποφάσισε λοιπόν να σταθεί δίπλα τους. Έχασαν το πατέρα τους, δεν θα επέτρεπε να χάσουν και εκείνη. H αγάπη της για κείνον δεν έπαψε ποτέ, πάντα στο μυαλό της θα είναι ο ήρωας της.

Αυτή ήταν μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες αγάπης στο wow και αν σας άρεσε και σας θα μπορούσατε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στα novels που κυκλοφορούν με αυτούς τους δύο. Day of the Dragon , την τριλογία του War of the Ancients, Night of the Dragon , Tides of War και War Crimes . Μείνετε συντονισμένοι για το WoW Love Stories#3.

 

Some extra Trivia

  • rhonin-legendary-cardΗ Vereesa μπορεί και μιλάει στα δέντρα
  • Το mount της Vereesa είναι το Silver Covenpant Hippogryph
  • To παρατσούκλι της Vereesa όταν ήταν μικρή ήταν το «Little moon» και το είχε σκεφτεί η αδερφή της η Alleria
  • O Rhonin δεν φαίνεται κάπου να έχει κάποιο συγκεκριμένο επίθετο αλλά κάποιες φορές αναφερόταν ως «Rhonin Redhair» λόγω του χρώματος των μαλλιών του.
  • O Rhonin επίσης ξέρει να μιλάει και να μεταφράζει τη γλώσσα Ursine.
  • Τέλος ο Rhonin εμφανίζεται ως Legendary card της Jaina στο card game της Blizzard, στο Hearthstone.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio