Τηλεοπτική σειρά The Witcher σε συνεργασία με την Netflix

Ανακοινώθηκε τηλεοπτική σειρά The Witcher από την Netflix.

Η Netflix ανακοίνωσε την ανάπτυξη τηλεοπτικής σειράς, βασισμένη στη σειρά μυθιστορημάτων The Witcher Saga.

Witcher

Ο Πολωνός συγγραφέας Andrzej Sapkowski, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει γράψει οκτώ μυθιστορήματα της σειράς, θα υπάρξει ως δημιουργικός σύμβουλος. Η δραματική σειρά θα γίνει σε συνεργασία της Netflix με τον Sean Daniel και τον Jason Brown. Θα περιλαμβάνονται τα: The Expanse, Ben-Hur και The Mummy franchise.

O Tomas Baginski, ο υπεύθυνος σκηνοθέτης για τα βίντεο περί intro των τριών Witcher παιχνιδιών, θα επιστρέψει να κατευθύνει τουλάχιστον ένα επεισόδιο της σειράς.

«Είμαι Witcherενθουσιασμένος που η Netflix θα κάνει προσαρμογή των ιστοριών μου, παραμένοντας πιστή στο αρχικό υλικό και στα θέματα που αφιέρωσα τριάντα χρόνια να γράψω.», δήλωσε ο Sapkowski.

Ωστόσο δεν έχει θετική άποψη για τα παιχνίδια, αφότου προηγουμένως έχει δηλώσει πως του στέρησαν πωλήσεις βιβλίων. Θεωρεί πως τα βιβλία είναι αυτά που έκαναν τα παιχνίδια δημοφιλή και όχι το αντίστροφο.

Υπάρχει πιθανότητα η ιστορία της σειράς να είναι διαφορετική από αυτήν που έχουμε δει στα παιχνίδια. Και αυτό πρώτον, επειδή ο Sapkowski δεν λαμβάνει χρήματα από τις πωλήσεις των παιχνιδιών The Witcher. Δεύτερον, βάση τα παραπάνω.

ΠηγήVG247

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Call her Marie. Είναι 20 χρονών, ασχολείται με παιχνίδια κυρίως on Steam, λατρεύει το Stardew Valley. Είναι από τους ενοχλητικούς που βλέπουν ζώο και κάνουν σαν να είναι η πρώτη φορά που βλέπουν ένα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio