Η Valve δίνει την δυνατότητα σε fans να πουλάνε 3D-printed προϊόντα

Η Valve δίνει την δυνατότητα σε fans να πουλάνε 3D-printed προϊόντα

Η Valve σε συνεργασία με την Shapeways δίνει την δυνατότητα σε fans να εξωτερικεύσουν την καλλιτεχνικότητα και τη φαντασία τους, δημιουργώντας εμπορεύματα και αξεσουάρ που βασίζονται στα franchises των παιχνιδιών και γενικά του hardware της εταιρείας.
Χάρη στην νέα συνεργασία λοιπόν με τη Shapeways, η Valve δημιούργησε ένα πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στους fans να δημιουργούν, να διανέμουν, ακόμη και να πωλούν 3d-printed αντίγραφα των προϊόντων της. Τα θέματα των προϊόντων που έχουν αδειοδοτήσει μέχρι στιγμής αφορούν τα παιχνίδια Dota 2, CS: GO, Portal, Half-Life, και Team Fortress 2.


Σύμφωνα με τις εταιρίες, ο καθένας θα μπορεί να αναπτύξει προϊόντα της Valve, να τα εκτυπώσει και φυσικά να συλλέξει έσοδα από τις πωλήσεις. Στην ουσία θα μπορείτε να σχεδιάζετε εμπορεύματα τα οποία έχουν σχέση με τα παιχνίδια της Valve, διακοσμητικά και εξαρτήματα για Steam χειριστήρια ή ακόμα και για το Steam Link.

Η Shapeways έχει αρχίσει ήδη να δημιουργεί τα πρώτα της tutorials. Σκοπός της να σας βοηθήσει μετατρέψετε τα fan art σας σε 3D μοντέλα και να σας δώσει μερικά παραδείγματα για να εμπνευστείτε κατά την εκκίνησή σας. Πιο συγκεκριμένα, μια Dota 2 μινιατούρα και ένα Portal Companion Cube κολιέ. Τα καλλιτεχνήματα που θα θεωρήσουν οι εταιρίες ως τα «καλύτερα» θα φιγουράρουν ως προτεινόμενα στα social media και στις ιστοσελίδες τους. Όσο για την Shapeways θα τα προωθεί και στο περιοδικό της.

Δεδομένου το πόσο μεγάλο είναι το community της Valve όπου δημοσιεύει τακτικά απίστευτα fan arts, περιμένουμε να δούμε τεράστια ανταπόκριση στο καινούριο τους πρόγραμμα. Από τη στιγμή που τόσο καιρό το κάνουν αφιλοκερδώς γιατί να μην προσπαθήσουν να αρχίσουν να βγάζουν κέρδος από αυτό;

Αναμένουμε να δούμε τα αριστουργήματα των fans.
Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στην TeamInGame.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είμαι η Ειρήνη ή αλλιώς "Magia"και είμαι 22 χρονών. Λάτρης του WoW, των single player, indie και online παιχνιδιών. O πατέρας μου ήταν φανατικός console gamer οπότε παίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio