Η Valve αυξάνει τα μέτρα της εναντίον των cheaters στο CS:GO

author image από Kohar | FPS | 0 Comments | 02 Μαΐ 2016

Το cheating στο Counter Strike: Global Offensive είναι δυστυχώς ένα συχνό φαινόμενο που αργά ή γρήγορα από τον newbie μέχρι και τον βετεράνο το πετυχαίνουν όλοι.

Στην προσπάθεια καταπολέμησης αυτού του φαινομένου η Valve, έρχεται με μια νέα και ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Το νέο matchmaking service με την ονομασία «Prime», επιτρέπει μόνο παίχτες οι οποίοι έχουνε προσθέσει το κινητό τους νούμερο στο λογαριασμό τους να παίξουν παιχνίδια.

Αν γίνει κάποιο cheating κατά την διάρκεια αυτών των παιχνιδιών, τότε αυτό θα έχει ως ποινή να γίνεται ban και το account αλλά και το νούμερο του κινητού.

Επειδή οι cheaters έχουνε συνήθως πολλαπλά accounts, οποιοδήποτε Steam account το οποίο θα συσχετίζεται με το νούμερο του κινητού του Cheater θα τρώει ban για τρεις μήνες.

Υπάρχει λίγος σκεπτικισμός από μερικούς χρήστες για αυτό το σύστημα επειδή μερικές εταιρείες που ξανά χρησιμοποιούν παλιά νούμερα.

Σε περίπτωση δηλαδή που ένα νούμερο cheater φάει ban και μετά από καιρό το ίδιο νούμερο το αγοράσει κάποιος άλλος, αν θα αναγνωριστεί από το σύστημα της Valve ως νούμερο του πρώτου κατόχου που ήταν cheater και φάει αδίκως πάλι ban.

Παρόλο που υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, στατιστικά είναι πάρα πολύ μικρή για οποιοδήποτε νέο χρήστη κάνει εγγραφή στο Steam.

 

Εσείς τι πιστεύετε για αυτά τα νέα μέτρα; Θα μειώσουν τον αριθμό των cheater;

 

Kohar over and out!

Source: Kotaku

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε