Το Twitch πρόσθεσε νέο feature για τους χρήστες του!

Το νέο feature το οποίο πρόσθεσε το Twitch, λέγεται Clips, και επιτρέπει τους viewers με το πάτημα ενός κουμπιού να μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης βίντεο 30 δευτερολέπτων από το Stream που βλέπουν.

Στην πραγματικότητα η χρήση του Clips προσφέρει την ίδια υπηρεσία όπως τα third-party apps όπως το Oddshot και το LiveCap αλλά με την μόνη διαφορά πως τα views από το ενσωματωμένο στο Twitch, Clips, κατοχυρώνει πως τα view θα επιστρέψουν σε αυτό.

Τα μικρά κλιπάκια που δημιουργούνται από τα εξωτερικά προγράμματα που αναφέραμε παραπάνω, στέλνουν το traffic στον εαυτό τους και όχι στους content creators, πράγμα που οδηγεί σε αντιπαραθέσεις.

Στο subreddit του Hearthstone υπήρξε μια ολόκληρη συζήτηση για να γίνει bann στο πρόγραμμα Oddshot πέρυσι όταν κατηγορήθηκε από τον streamer Andrey «Reynad» Yanyuk πως η υπηρεσία είναι χτισμένη έτσι ώστε να κλέβει το content των streamers.

Το Clips, έχει ενσωματωμένο και το Twitch ID του ατόμου που κάνει εγγραφή του βίντεο, έτσι ώστε να αναγνωρίζεται ο δημιουργός όταν θα μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι να καταγράφει τα 25 δευτερόλεπτα πριν πατηθεί το κουμπί και τα εναπομείναντα 5 δευτερόλεπτα μετά και τα clips σώζονται ως shared links.

Προς το παρόν τα Clips είναι live σε Partnered channels για συγκεκριμένη ομάδα viewers και θα γίνει διαθέσιμη σε όλους στις επόμενες εβδομάδες.

 

Kohar over and out!

Source: DailyDot

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio