Top 10 Sex Scenes in Videogames (NSFW)

Με τις ζέστες να σφίγγουν, είπαμε εδώ στο Team In Game να κάνουμε ένα top 10 ταιριαστό για την εποχή. Και τι πιο ταιριαστό από την καταμέτρηση των πιο… «καυτών» σκηνών, που μας έχουν προσφέρει τα videogames.

Αν και η απεικόνιση του sex στα videogames είναι αρκετά «αδέξια» και περίεργη οπτικά τις περισσότερες φορές, δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάποια videogames καταφέρνουν με μία ιδιαίτερη χάρη να αποτυπώσουν την πιο στενή από τις ανθρώπινες επαφές.

Όπως πάντα, μια σημείωση (που δε θα δει κανένας σε αυτό το Top 10, για προφανείς λόγους) η επιλογή στηρίζεται στο πόσο τολμηρές είναι οι εν λόγω σκηνές και κατά πόσο ικανοποιούν αισθητικά. Mods και σκηνές οι οποίες τοποθετούνται ως eye candy, και δεν είναι συνυφασμένες με την αφήγηση, είναι εκτός. Θα περιοριστούμε σε μία σκηνή για κάθε franchise για να μην καταλάβουν τη λίστα τίτλοι όπως το Witcher. Και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας μπούμε στο ψητό και σίγουρα πάρτε κάτι κρύο να πιείτε αυτή τη φορά.

 

10. Artyom x Anna (Metro: Last Light)

Ξεκινάω τη λίστα με έναν πολύ αγαπημένο τίτλο, αλλά όχι ένα εξίσου αγαπημένο ρομάντζο. Ο λόγος για τα πιτσουνάκια, Artyom και Anna από το Metro: Last Light, τα οποία είχαν ένα αρκετά απότομο/κακογραμμένο ρομάντζο. Τουλάχιστον η εκδήλωση του εν λόγω ρομάντζου, είχε μία ιδιαίτερη ζεστασιά, μιας και με το ξέσπασμα μίας θανατηφόρας ασθένειας, οι δύο εραστές ήθελαν να βιώσουν κάτι διαφορετικό από τη μελαγχολία του μεταποκαλυπτικού μετρό.

 

 

9.Lucas x Carla (Indigo Prophecy aka Fahrenheit)

Μένοντας στο πνεύμα απελπισίας και ανάγκης για μία όμορφη αίσθηση περνάμε στο Fahrenheit. Στο τρίτο act αυτού του τίτλου(του David Cage) η πλοκή χάνει κάθε λογική, αλλά θέλω να σταθώ στην γνωριμία των δύο κεντρικών ηρώων Lucas και Carla. Οι οποίοι μπροστά στην επικείμενη καταστροφή του κόσμου, είχαν την ίδια ιδέα με την προηγούμενη καταχώρηση. Τουλάχιστον πάλεψαν το κρύο με ωραίο τρόπο.

 

 

 8. Rex x Dr Darling (Far Cry 3 Blood Dragon)

Το Far Cry 3 Blood Dragon, το πιο cult DLC που είδε ποτέ η αγορά, αποτελούσε μια ωδή στη δεκαετία των 80’s. Και επειδή ταινίες δράσης των 80’s και sex scenes χώρια δεν μπορούν, το Blood Dragon είχε κάτι να προσφέρει και σε αυτόν τον τομέα. Από τον φωτισμό, μέχρι τα πλάνα και script, μέσα σε λίγα λεπτά είδαμε ότι έκανε τα 80’s… 80’s.

 

 

7. Anya Oliwa x William «B.J.» Blazkowicz (Wolfenstein: The New Order)

Μετά από πολύ κυνήγι και πολλαπλές απώλειες, στο Wolfenstein: The New Order, ήταν αρκετά απολαυστικό να δει κανείς τον William και την Anya να παίρνουν μία ανάσα. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όσα πέρασαν μαζί, αυτή ανάσα θα συνοδεύονταν από ένα ρομάντζο μεταξύ των δύο. Ένα ρομάντζο που άρχισε στο τραίνο για το Βερολίνο, με μία σκηνή που αναβλύζει ζεστασιά.

 

 

6. Inquisitor x Iron Bull (Dragon Age: Inquisition)

Nooobody expects the (Dragon Age) Inquisition! Εννοείται πως θα είχε μία θέση σε αυτή τη λίστα η διάσημη σειρά της Bioware, αλλά η επιλογή ενός από τα εκατοντάδες romances της σειράς ήταν αρκετά δύσκολη. Οπότε θέλησα να επιλέξω το πιο πρωτότυπο ρομάντζο που πρόσφερε η σειρά. Έχουμε δει mages, templars, rogues αλλά είδαμε ποτέ Qunari; μέχρι το Inquisition όχι. Σίγουρα ο Iron Bull είναι το πιο ιδιαίτερο και αστείο romance της σειράς, αλλά τολμώ να πω και ρομαντικό με τον μοναδικό του τρόπο.

Male Version

Female Version

 

 

5. Ethan Mars x Madison Paige (Heavy Rain)

Ένα ακόμη game του David Cage στη λίστα (ποιος να το φανταζόταν). Αυτή τη φορά αναφέρομαι στο Heavy Rain, έναν αγαπημένο τίτλο που είχε μανία με τη ρεαλιστική απόδοση των γεγονότων(Αν εξαιρέσει κανείς τα γυαλιά του Norman Jayden) και τα quick time events. Συνδυάστε λοιπόν αυτά τα δύο στα πλαίσια ενός sex scene και έχετε το ιδιαίτερο αποτέλεσμα, που ήταν το καυτό τετ α τετ μεταξύ του Ethan και της Madison στο Heavy Rain. Μπορεί κανείς να πει πως ήταν το quick time event στο οποίο σίγουρα οι περισσότεροι δεν έκαναν κάποιο λάθος.

 

 

4. Kratos x Aphrodite (God Of War 3)

Δε γίνονταν να λείψει ο πιο θυμωμένος Σπαρτιάτης των videogames από αυτήν τη λίστα. Φυσικά και αναφέρομαι στον Kratos ο οποίος σε κάθε τίτλο της σειράς God Of War, βρίσκει μία ευκαιρία να «ξεδώσει». Η επιλογή για την καταχώρηση, δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολη μιας και δε σου δίνεται η ευκαιρία κάθε μέρα να μοιραστείς το ίδιο κρεβάτι με τη θεά της ομορφιάς. Και να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στη σειρά, είχαμε και κοινό, τις 2 συνοδούς της Αφροδίτης που «ενθουσιάζονταν» από τις «επιδόσεις» του Kratos… Ναι το είδαμε και αυτό.

 

 

3. Female Shepard x Samantha Traynor (Mass Effect 3)

Σιγά μην έλειπε ο Shepard από αυτό το top 10. Όμως τη θέση κατέχει η, προσωπικά πιο αγαπημένη, FemShep, έναντι της αρσενικής version της. Το Mass Effect φέρει έναν τεράστιο αριθμό από romances, με το ανθρώπινο αλλά συχνότερα κάποιο άλλο μη ανθρώπινο είδος. Η επιλογή μου μπορεί να φανεί βαρετή μπροστά στην πλειάδα εξωγήινων romances της σειράς, αλλά είναι η Samantha Traynor. Ένα θηλυκό romance option, η Samantha Traynor ήταν σίγουρα μία πολύ όμορφη απεικόνιση του έρωτα μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλλου. Ίσως να φταίει το εκπληκτικό voiceacting της Female Shepard, πάντως κάθε σκηνή αυτού του ρομάντζου είχε κάτι ιδιαίτερο, όσο αδέξιο και αν φαίνονταν οπτικά.

2. Jason Brody x Citra (Far Cry 3)

Πριν αρχίσουν να φωνάζουν όλοι για τον «μία σκηνή per franchise» κανόνα που είπα στην αρχή, ξέρω πως το Blood Dragon ανήκει στο Far Cry franchise, απλά το θεωρώ μία ξεχωριστή εμπειρία σε σχέση ο,τι έχει προσφέρει η σειρά Far Cry. Για αυτό και συναντάμε 2 φορές στη λίστα το Far Cry franchise, καθώς επιμένω πως πρόκειται για κάτι ριζικά διαφορετικό. Αυτή η καταχώρηση συνοδεύεται από Spoilers, οπότε όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το Far Cry 3 μπορείτε να φύγετε τώρα. Στο finale του Far Cry 3 ο Jason Brody έχει την επιλογή να μην αφήσει πίσω του το νησί, μία απόφαση που σφραγίζει με το θάνατο των φίλων του από το ίδιο του το χέρι. Σε αυτό το ενδεχόμενο η Citra, ηγέτης των Rakyat, δε χάνει χρόνο να διεκδικήσει τον «σπόρο» του Jason, δίνοντας μας ένα πρώτου προσώπου sex scene που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία. Ένα είναι σίγουρο τα πράγματα δεν τελειώνουν καλά για τον Jason

 

 

1. Geralt x Shani (The Witcher 3: Hearts of Stone Expansion)

Ναι προφανώς και είναι το Witcher στην κορυφή, δε νομίζω να περίμενε κανείς το ανάποδο. Εδώ όμως είναι που τα πράγματα ξεφεύγουν λίγο από τις προσδοκίες, καθώς απουσιάζει ένας διαβόητος μονόκερος και μία διαβολικά σέξι κοκκινομάλλα από αυτήν την καταχώρηση. Ο λόγος είναι απλός, το μικρό ρομάντζο της Shani και του Geralt, κατά τη διάρκεια του Hearts of Stone. Οι εν λόγω εραστές περνάνε ένα όμορφο απόγευμα σε έναν γάμο, στον οποίο ο Geralt δείχνει ένα διαφορετικό του πρόσωπο(τον λόγο δε θα μαρτυρήσω λόγω spoiler), για να μην τα πολυλογώ όλα καταλήγουν σε μία όμορφη βαρκάδα, που όπως αναφέρουν και οι ίδιοι χαρακτήρες θα τους μείνει αξέχαστη. Εμάς πάντως σίγουρα μας έμεινε αξέχαστη, από τις τολμηρές λήψεις μέχρι τον ρομαντισμό που αναβλύζει η φεγγαρόλουστη βαρκάδα, είναι το λιγότερο άγαρμπο sex scene που έχω δει ποτέ σε videogame.

Kudos CD Projekt Red, you did it!

Και αυτές ήταν οι πιο καυτές σκηνές που μας έχουν προσφέρει τα gaming ρομάντζα μέχρι τώρα, ελπίζω να μην σας κολάσαμε πολύ καλοκαιριάτικα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Γεννημένος το 92'. Λάτρης των videogames με μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τα stealth games. Γίνεται λίγο περισσότερο κυνικός με κάθε στραβοπάτημα της βιομηχανίας. Αν γνωρίζεις(και εκτιμάς) τα Legacy of Kain, Metal Gear Solid, Thief και Shadow of the Colossus, σε συμπαθεί λίγο παραπάνω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio