Όλα όσα παρουσίασε η Sony στο Playstation Meeting

author image από Tolis | News | 0 Comments | 08 Σεπ 2016

Το βράδυ της Τετάρτης η Sony παρουσίασε στην Νέα Υόρκη δύο νέα συστήματα, κατά την διάρκεια του Playstation Meeting.

 

sony

 

Πρώτα παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Playstation 4 εν ονόματι Playstation 4 Slim το οποίο θα κυκλοφορήσει 15 Σεπτεμβρίου με τιμή 299,99 €.

b

 

 

Το Playstation Slim θα έχει ένα πιο ντελικάτο Design και όλες τι δυνατότητες ενός κανονικού Playstation 4. Επίσης παρατηρήθηκαν κάποιες μικροαλλαγές στην παλέτα των χρωμάτων στο Dualshock 4 αλλά και αλλαγές στο lighting bar.

 

dual-shock-4-playstation-slim

 

Στην συνέχεια, παρουσιάστηκε το νέο Playstation Pro, το οποίο θα έχει νέο Hardware. Ανανεωμένη GPU υψηλής πιστότητας γραφικών και boosted clockrate. Η βασική έκδοση θα έχει σκληρό δίσκο 1ΤΒ και θα έχει συμβατότητα με 4K και HDR τηλεοράσεις για να προσφέρει την μέγιστη οπτική εμπειρία.Βέβαια υπάρχει δυνατότητα upscaling για HD τηλεοράσεις. Επίσης να σημειωθεί ότι το Playstation Pro δεν θα υποστηρίζει 4K Blu-ray

 

Screenshot_1

 

Παράλληλα με όλα αυτά επιβεβαίωσαν ότι το Ps Pro θα έχει και μία επίδραση στην VR εμπειρία του Playstation, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι οι VR τίτλοι θα έχουνε διπλάσιο pixel render από το Playstation 4.

 

Screenshot_2

 

Επίσης η Sony επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με Developers περασμένων τίτλων ώστε να κυκλοφορήσουν patches που θα υποστηρίζουν την νέα τεχνολογία. Εννοείται ότι οι ερχόμενοι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν θα είναι συμβατοί και με το Playstation 4 και με το ProΕπίσης ανακοινώθηκε ότι κάθε Playstation 4 θα υποστηρίζει HDR μέσω του νέου firmware που θα κυκλοφορήσει.

Το Playstation Pro θα κυκλοφορήσει 17 Νοεμβρίου στα 399,99€

 

Screenshot_3

α

 

Πάρτε μια μικρή γευση από τις δυνατότητες του Playstation Pro με ένα νέο Exclusive Gameplay από το Mass Effect:Andromeda.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio