Το PC ανάγκασε την Sony να δημιουργήσει το PS4 Pro

author image από Strudel | PS4 | 0 Comments | 10 Σεπ 2016

Η Sony δεν ανταγωνίζεται κονσόλες όπως το Xbox One S ή το Project Scorpio της Microsoft.

Η Sony πριν μερικές ημέρες στην συνέντευξη της, ανακοίνωσε το PS4 Pro. Ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment Andrew House, είπε πως αυτό που ώθησε την Sony να φτιάξει μία αναβαθμισμένη έκδοση του PS4 ήταν το PC.

 

PS4 Pro

 

Ας δούμε όμως τα λόγια του Andrew.

 

Είδα μερικά πράγματα που με επηρέασαν. Υπάρχουν παίχτες οι οποίοι θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία γραφικών. Αν το σύστημα μας έμενε στάσιμο πολλοί από αυτούς σίγουρα θα άφηναν το PS4 και θα πηγαίναν στο PC. Θέλαμε να κρατήσουμε αυτούς τους παίχτες στο σύστημα μας γι αυτό τους δώσαμε καλύτερη και υψηλότερη απόδοση γραφικών. Έτσι το καθαρό αποτέλεσμα αυτών των σκέψεων ήταν το PS4 Pro.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι δημιουργοί κονσολών πρέπει κάπως να κοντράρουν την ευελιξία και την δύναμη των υπολογιστών, αλλά δεν νομίζω πως αυτός είναι ο τρόπος. Είναι άλλο απλά να αλλάξεις μία GPU ή να προσθέσεις περισσότερη RAM και άλλο το να αλλάζεις ολόκληρο το σύστημα. Η τιμή του PS4 Pro σίγουρα είναι πολύ καλή, για τους gamers που δεν έχουν PS4 και θέλουν να προμηθευτούν ένα. Για αυτούς που έχουν το παλιό δεν νομίζω πως αξίζει αυτή η αλλαγή.

Ο House επίσης δεν επιβεβαίωσε πως το Pro θα είναι η τελευταία PS4 κονσόλα.

Ποια είναι η δική σας γνώμη, μπορούν οι κονσόλες να ανταγωνιστούν με αυτόν τον τρόπο τους υπολογιστές;

 

ΠΗΓΗ: PCGamer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio