Ξεκίνησε η παραγωγή των δοκιμαστικών Snapdragon 845 της Qualcomm

Η Qualcomm σε συνεργασία με την Samsung έχουν αρχίσει να εργάζονται για το chipset Snapdragon 845. Ο νέος επεξεργαστής έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στο επερχόμενο Samsung Galaxy S9. Η Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) έχει ξεκινήσει τη δοκιμαστική παραγωγή του 845 χρησιμοποιώντας τη διαδικασία των 7nm. Το 845 αναμένεται να διαθέτει υψηλότερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τον επεξεργαστή Snapdragon 835 που χρησιμοποιείται στο φετινό Samsung Galaxy S8.

Το 845 αναμένεται να διαθέτει περισσότερο από απλώς βελτιωμένη αποδοτικότητα και απόδοση. Οι βελτιώσεις στην εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο του chipset – συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας – αναμένονται. Η Qualcomm ελπίζει ότι ο νέος επεξεργαστής Snapdragon θα είναι επίσης πιο ασφαλής από τα προηγούμενα.

Κατά τη δοκιμή του 845 τώρα, η Qualcomm και η Samsung φαίνεται να είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Εάν το 845 εισέλθει στην πλήρη παραγωγή πριν από το τέλος του 2017, θα σπάσει τον ετήσιο κύκλο αναβάθμισης της Qualcomm.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio