Skyrim’s Special Edition

Καλά νέα για τους φίλους τους Skyrim μιας και για την 5η επέτειο  του παιχνιδιού, θα θέσουν στην κυκλοφορία το Skyrim Special Edition.
Η Bethesda ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τα specs για το παιχνίδι τα οποία είναι:

Minimum

  • Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
  • Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
  • 8GB RAM
  • 12 GB free HDD space
  • Nvidia GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2GB

Recommended

  • Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
  • Intel i5-2400/AMD FX-8320
  • 8GB RAM
  • 12 GB free HDD space
  • Nvidia GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB

skyrim-photo

Στο παιχνίδι αυτό θα προστεθούν καινούργια χαρακτηριστικά που θα το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον απο αισθητικής άποψης!
To release του παιχνιδιού θα γίνει σε διαφορετικές ώρες ανά τον κόσμο:

  • 5pm Pacific Time (October 27)
  • 8pm Eastern Time (October 27)
  • 1am British Summer Time (October 28)
  • 2am Central European Summer Time (October 28)
  • 11am Australian Eastern Time Zone (October 28)
  • 1pm New Zealand Time (October 28th)
  • 2pm Japan (October 28th)

Όσον αφορά τους steam χρήστες, αν έχουν στην κατοχή τους το Skyrim και τα DLC του (Dawnguard, Hearthfire and Dragonborn) ή το Skyrim Legendary Edition τότε θα λάβουν το παιχνίδι ΔΩΡΕΑΝ.

Πηγή:Bethesda

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Κωστή! Έχω ξεκινήσει και ασχολούμαι με το gaming από τα 14! Καριερίστας(έφτασα και #1) στο Wolfteam φτάνοντας στην Elit του παιχνιδιού γνωστός ως Tr4nceRulleZ(τώρα πλέον δεν παίζω)! Παίζω LoL(Tr4nceKostas) και sport-games όπως Fifa-Pro-NBA! Ανά καιρούς δοκιμάζω νέα games!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio