Το Team Fortress 2 φέρνει πίσω όλα τα Halloween Events

To Halloween είναι μια ιδιαίτερη γιορτή για τον Δυτικό κόσμο, αντίστοιχη με τις δικές μας Απόκριες, κι ετσι πολλά online games όπως το Team Fortress 2, το γιορτάζουν με διάφορα «τρομακτικά» ή και αλλόκοτα events.

 

Φέτος, το Team Fortress 2 με το event Scream Fortress IX που ξεκίνησε την Παρασκευή και θα είναι ενεργό μέχρι την 8η Νοέμβρη, δεν βάζει κάτι καινούργιο, όπως boss fights με «τερατα» εμπνευσμενα απο το Team Fortress 2, αλλά επαναφέρει όλα τα Scream Fortress events των προηγούμενων χρόνων, φτάνοντάς μας πίσω στο 2009!

 

Επιπλέον, έχουν προστεθεί 17 νέα contracts με θέμα το Halloween, τα οποία ολοκληρώνονται όσο κερδίζουμε αποστολές και bosses σε καθεμιά απο τις παλιότερες πίστες.

 

Μπορείτε να μπείτε στο official wiki του Team Fortress 2 για να βρείτε μια λίστα από όλα τα Scream Fortress events των περασμένων ετών. Μερικά απο αυτά όπως το Merasmus(κλασσικό Team Deathmatch που στην πορεία γίνεται co-op ενάντια σε ζόμπι) και το Helltower(Payload Race που «συνεχίζεται» στην «Κόλαση») μπορούν ακόμα να προσφέρουν αρκετές ωρες διασκέδασης με την παρέα σας!

 

Καλό Halloween!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio