ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει αναβαθμίσιμο Playstation 4

author image από Strudel | PS4 | 0 Comments | 07 Σεπ 2016

Μία μάλλον ενδιαφέρουσα εικόνα δημοσιεύθηκε χθες στο διαδίκτυο. Κάτι που ονομάζεται Playstation 4 Forever Edition.

Είτε αυτή η φωτογραφία είναι όντως κάποιο ανανεωμένο PS4 είτε δημιουργήθηκε απλά για να ανεβάσει το hype για αυτά που ετοιμάζει να αποκαλύψει η Sony. Η εταιρεία έχει επισημοποιήσει σίγουρα το PS4 Slim και το PS4 Neo, τα οποία θα αποκαλυφθούν στη συνέντευξη που θα γίνει σήμερα. Ωστόσο δεν έχει αναφερθεί τίποτα για κάποια Playstation 4 Forever Edition, εκτός από την φωτογραφία που αναρτήθηκε χθες.

 

Playstation 4 Forever Edition Sony

 

Η φωτογραφία λέει πως αυτή η έκδοση είναι θα είναι ισχυρότερη, θα έχει 4K δυνατότητες, θα δίνεται μία Playstation Plus συνδρομή με την αγορά, θα διαθέτει SSD έξω από το κουτί και θα είναι πλήρως αναβαθμίσιμη ( σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών και μνήμη RAM ).

Κατά πόσο αυτή η εικόνα μπορεί να θεωρηθεί βάσιμη δεν ξέρω, πάντως είναι πολύ περίεργο η Sony να κυκλοφορήσει 3 κονσόλες μαζί. Είτε πρόκειται για κάποιο ψέμα είτε όχι, θα μάθουμε σίγουρα σήμερα στην συνέντευξη της Sony στη Νέα Υόρκη.

Η συνέντευξη της Sony θα γίνει σήμερα στις 10:00 μ.μ. , για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την συνέντευξη ζωντανά υπάρχει το παρακάτω link.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio