ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει αναβαθμίσιμο Playstation 4

Μία μάλλον ενδιαφέρουσα εικόνα δημοσιεύθηκε χθες στο διαδίκτυο. Κάτι που ονομάζεται Playstation 4 Forever Edition.

Είτε αυτή η φωτογραφία είναι όντως κάποιο ανανεωμένο PS4 είτε δημιουργήθηκε απλά για να ανεβάσει το hype για αυτά που ετοιμάζει να αποκαλύψει η Sony. Η εταιρεία έχει επισημοποιήσει σίγουρα το PS4 Slim και το PS4 Neo, τα οποία θα αποκαλυφθούν στη συνέντευξη που θα γίνει σήμερα. Ωστόσο δεν έχει αναφερθεί τίποτα για κάποια Playstation 4 Forever Edition, εκτός από την φωτογραφία που αναρτήθηκε χθες.

 

Playstation 4 Forever Edition Sony

 

Η φωτογραφία λέει πως αυτή η έκδοση είναι θα είναι ισχυρότερη, θα έχει 4K δυνατότητες, θα δίνεται μία Playstation Plus συνδρομή με την αγορά, θα διαθέτει SSD έξω από το κουτί και θα είναι πλήρως αναβαθμίσιμη ( σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών και μνήμη RAM ).

Κατά πόσο αυτή η εικόνα μπορεί να θεωρηθεί βάσιμη δεν ξέρω, πάντως είναι πολύ περίεργο η Sony να κυκλοφορήσει 3 κονσόλες μαζί. Είτε πρόκειται για κάποιο ψέμα είτε όχι, θα μάθουμε σίγουρα σήμερα στην συνέντευξη της Sony στη Νέα Υόρκη.

Η συνέντευξη της Sony θα γίνει σήμερα στις 10:00 μ.μ. , για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την συνέντευξη ζωντανά υπάρχει το παρακάτω link.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio