Φήμες για το επόμενο expansion του Hearthstone

Return of the Lich King: Φήμη;

Πριν λίγους μήνες έγινε trademarked από τη Blizzard το Return of the Lich King. Ένας redditor λοιπόν, ονόματι PenguinJ2, αποφάσισε να μοιραστεί τις υποψίες του και τις παρατηρήσεις του σε ένα post στο reddit, υποστηρίζοντας πως μάλλον το επόμενο expansion στο Hearthstone θα είναι το Return of the Lich King. Οι παρατηρήσεις του προκάλεσαν αρκετό ενδιαφέρων σε πολλούς fan του παιχνιδιού και σύμφωνα με τα σχόλια είναι πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή τη φήμη.

Για να το πάρουμε από την αρχή, πριν από περίπου τέσσερις μήνες σε ένα post στο Reddit, κάποιος παρατήρησε πως το Return of the Lich King έγινε trademarked από τη Blizzard. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως λογικά πρόκειται για κάποιο expansion στο WoW αλλά θα ήταν αρκετά περίεργο να επαναφέρουν αυτό το expansion τώρα. Δεν θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση ούτε με το Heroes of the Storm, από τη στιγμή που πρόσφατα πραγματοποίησαν ήδη ένα μεγάλο event. Όλες οι υποψίες έχουν στραφεί στο Hearthstone. Μετά το expansion του Un’Goro είχαν αναφέρει πως θα υπάρξει άλλο ένα μέσα στο καλοκαίρι. Άρα αν ισχύουν οι θεωρίες οι πιθανότητες μεγαλώνουν να πρόκειται για αυτό.

Το ReturnoftheLichKing.com καταχωρήθηκε ακριβώς την στιγμή που ο τίτλος έγινε trademarked τέσσερις μήνες πριν.

Τι γίνεται με τα card backs;

Η αμέσως επόμενη παρατήρηση πρόκειται για τα δύο card backs που έδωσε το Hearthstone στους παίχτες που κατάφεραν να πάνε Rank 20 τον μήνα Μάιο και αυτό που ανακοίνωσε πως θα δώσει το μήνα Ιούνιο. Το θέμα των card backs είναι οι περιοχές που επισκέφθηκε ο Arthas με χρονολογική σειρά. Το card back του Μαΐου είναι βασισμένο στο Sunwell ενώ του Ιουνίου θα είναι βασισμένο στη Dalaran. Εάν το αμέσως επόμενο, του Ιουλίου, είναι βασισμένο στη Northrend θα είμαστε πια σίγουροι για το τι μας περιμένει στο επόμενο expansion.

Sunwell Unleashed

Sunwell Unleashed

Might of Dalaran

Might of Dalaran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη διαφημιστική φωτογραφία για το Year of the Mammoth παρατηρούμε Death Knight runes στο δεύτερο expansion.

hearthstone-return-of-the-lich-king-expansion

 

Το Hearthpwn επίσης πρόσθεσε μια φωτογραφία του Icecrown στο imgur. Τυχαίο;

Ορισμένοι Redditors από την άλλη, ισχυρίζονται πως ίσως είναι πιθανό η Blizzard να δουλεύει σε κάποιον νέο τίτλο Warcraft IV. Όλα είναι πιθανά και το σίγουρο είναι πως προς το παρών μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε ανυπόμονοι για το τι μας ετοιμάζει η Blizzard και ελπίζουμε σύντομα να μας δώσει κάποια επιπλέον hints. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στην TeamInGame.

 

Θα θέλατε να επαληθευτούν οι φήμες και να δούμε το συγκεκριμένο expansion σύντομα στο παιχνίδι; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio