Η Remilia «απολογείται» για την συμπεριφορά της.

1-1

Sakuya:

Θα ήθελα να απολογηθώ και να προσπαθήσω να επανορθώσω στο community για τον τρόπο που φέρθηκα.

 

Η Maria «Sakuya» Creveling, που προηγουμένως γνωρίζαμε ως «Remilia» απολογήθηκε στο Twitter για την κακή συμπεριφορά που είχε κατά τη διάρκεια του LCS και CS (Challenger Series).

Η Sakuya έπαιζε για την ομάδα «Misfits» (που αργότερα άλλαξε ιδιοκτήτη και μετονομάστηκε σε Renegades) στο LCS. Γύρω από το όνομα της «έγινε πανικό;» επειδή ήταν η πρώτη κοπέλα στο LCS. Όμως είχε να αντιμετωπίσει πολύ κριτική και άγχος, με αποτέλεσμα να υποκύψει και να εγκαταλείψει την ομάδα 1 χρόνο αργότερα.

Λίγο καιρό μετά μακριά από τη «σκηνή», αποφάσισε να επιστρέψει στο επαγγελματικό League Of Legends και μπήκε στην ομάδα από την Λατινική Αμερική Kaos Latin Gamers.

Ανακοίνωση : H Remilia είναι το νέο support των Kaos Latin Gamers12195856_1050855934977587_3324362235133369629_n

Στο Twitter της ανέφερε τα ζητήματα που αντιμετώπισε πριν και κατά τη διάρκεια των LCS.

«Πριν μπω στους Misfits, ήμουν σε ένα πολύ ασταθές σπίτι και ζούσα με κουπόνια σίτισης μήνα με το μήνα,» έγραψε η Sakuya. Είχα να αντιμετωπίσω απαίσια θέματα με το σώμα μου. Είχα κρίσεις άγχους στο σπίτι των Renegades πάνω σε αυτό. Ήμουν πραγματικά σε κακή ψυχολογική κατάσταση και το άγχος από το LCS με έκανε πολύ χειρότερα. «

 

Συνέχισε γράφοντας για το πώς μια ανάσα από τα LCS, της επέτρεψε να εργαστεί, να μεγαλώσει και να τα βρει κάπως με τον εαυτό της.

«Πραγματικά μπορώ να πάω έξω, να πάω σε εστιατόρια … να διασκεδάσω και πραγματικά να είμαι ευτυχισμένη. Ποτέ στη ζωή μου ως έφηβη δεν ένιωθα πλήρης και δεν ήξερα πολλές από τις βασικές μου δεξιότητες. Θα πρέπει να είμαι συναισθηματικά σταθερή και ευτυχής γιατί απλά παίζω Video Games. Οι μήνες μετά την αποχώρησή μου από το LCS με έκαναν να επικεντρωθώ στο πως να βελτιώσω τις δεξιότητες αυτές. »

Στο Twitter συνόψισε εξηγώντας το σκεπτικό για το post, στο οποίο συζήτησε την πρόοδο που έκανε όσο ήταν έξω από την επαγγελματική σκηνή και να ζητήσει συγγνώμη από τους fans της για τη συμπεριφορά της, κατά τη διάρκεια του χρόνου της στους Renegades.

«Ο λόγος που έγραψα όλα αυτά είναι γιατί ήθελα να μοιραστώ, όλα όσα για τα οποία έχω «δουλέψει» τους τελευταίους μήνες και πόσο εγώ προσωπικά έχω μεγαλώσει σαν άνθρωπος. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο στο πως φέρθηκα στο community κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γράφοντας αρνητικά posts στο Twitter, μιλώντας άσχημα σε fans, φερόμουν στον «έξω» κόσμο σαν να με μισούν όλοι.. σαν να είμαι το θύμα. Θέλω πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη και ελπίζω ότι μπορώ να επανορθώσω και να ξεκινήσω μια σχέση με τον κόσμο από την αρχή

ΠΗΓΗ: TheScoreesports

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε