Ο Rei Hiroe σχεδιάζει να κάνει νέο πρότζεκτ

Το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Sunday GX αποκάλυψε πως ο mangaka Rei Hiroe σχεδιάζει «ένα νέο πρότζεκτ μεγάλων διαστάσεων». Το επόμενο τεύχος του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου, θα περιέχει περισσότερες πληροφορίες για το πρότζεκτ αυτό. Επίσης, θα δούμε μία αφίσα από το Hiroe καθώς και πώς θα φαίνεται το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει.

Για όσους νομίζουν πως κάπου έχουν ακούσει το όνομα του Hiroe αλλά δε μπορούν να θυμηθούν ακριβώς πού, here’s some info. Είναι ένας αρκετά διάσημος mangaka, ο οποίος έχει δημιουργήσει το Black Lagoon. Πέρα από αυτό έχει κάνει και κάποιες άλλες δουλειές, κυρίως λίγων τόμων. Ίσως η πιο μεγάλη δουλειά μετά το Black Lagoon είναι η συγγραφή της ιστορίας για το manga του Ganparade March. Παρότι το Black Lagoon ήταν από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του Hiroe, από τη μέση του 2010 και μετά άρχισε να το αφήνει, ενώ από το 2014 και μετά έχει μπει σε hiatus (διάλειμμα). Ο Hiroe δεν έχει δηλώσει αν θα συνεχίσει ή όχι την ιστορία.

Ίσως να δούμε το τέλος του Black Lagoon και την έναρξη μίας νέας ιστορίας. Ίσως να δούμε κάποιο spinoff του Black Lagoon. Πάντως ένα είναι σίγουρο, ανυπομονούμε να δούμε τι μας ετοιμάζει ο Rei Hiroe.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Του '94. Ζω στη Θεσσαλονίκη. Εν δυνάμει μεταφράστρια μα για την ώρα φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, manga, anime, ταινίες, σειρές και cosplay.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio