Recap: Worlds Championship Week 2 – Day 3

Σε έναν όμιλο φωτιά SSG, TSM & RNG βρίσκονται στο 2-1 και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρώτη θέση του ομίλου! Από την άλλη η παραφωνία του ομίλου SPLYCE βρισκόμενη στο 0-3 μόνο με 3 διαδοχικές νίκες μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό αλλά πολύ δύσκολα!

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 3ΗΣ ΜΕΡΑΣ

g1

 

SSG – 18 (WIN) vs TSM – 15

 

ssg-vs-tsm

First blood στο 4ο λεπτό στο river μπροστά από το baron pit για την SSG και συγκεκριμένα τον Ambition, πάνω στον Olaf του Svenskeren. 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Crown (Viktor) παίρνει solo kill τον Zilean του Bjergsen. 
Στα 11 λεπτά ο Doublelift καταφέρνει να πάρει 2 kill στο bot και μαζί το πρώτο turret του παιχνιδιού!

Η TSM είχε χτίσει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της SSG, το οποίο χάθηκε όταν στο 23′ λεπτό, η SSG σκότωσε 3 μέλη της TSM έριξε τον πρώτο πύργο στο mid και στην συνέχεια πήρε το baron!
Στο 42ο λεπτό και μετά από αρκετά fights που δεν έδωσαν σε καμία ομάδα την δυνατότητα να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, η SSG παίρνει το baron και σε fight που γίνεται στην περιοχή του σκοτώνουν 4 άτομα της TSM χωρίς όμως να καταφέρουν να λήξουν το παιχνίδι!
Στο 44:30 η TSM καταφέρνει να χάσει τον elder dragon από την ulti του Jhin! Το game τελειώνει 40 δευτερόλεπτα αργότερα με τα minions να έχουν προετοιμάσει το έδαφος για αυτό!


MVP ο Crown (Victor) με σκορ 4/2/8 έχοντας και το 30% του συνολικού damage της ομάδας του!

 

gm2

SPY – 16 (WIN) vs RNG – 4

spy-vs-rng

3η και φαρμακερή που λέμε και ο Olaf(Ming) παίρνει first blood τον Jayce(Wunder) στο top στα 11:30 λεπτά!

Από εκεί και μετά όμως το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο για την Splyce, καθώς πήρε 4 πύργους 1 δράκο(cloud) και 6k gold lead μέχρι το 26:30 όπου σκότωσε το baron χωρίς να απειληθεί!

Συνέχισε να παίρνει objectives (2 πύργους & 1 mountain drake) που της δώσανε στο 34:30 gold lead κοντά στα 10k. Εκεί περιμένανε κάποιο λάθος από την RNG, το οποίο θα τους έδινε την δυνατότητα για ένα fight! O Trashy σκοτώνει τον Mata ακαριαία και η Splyce τρέχει προς το baron! Το baron περνάει στην κατοχή των SPY + 2 kills! 1 λεπτό αργότερα καταφέρνουν να ρίξουν το nexus των RNG και να κάνουν την πρώτη τους νίκη στα Worlds!
GG SPY!

 

MVP ο Wunder(Jayce) με σκορ 1/3/9 και το 33% του συνολικού damage της ομάδας του!

g3

TSM – 24(WIN) vs SPLYCE – 6

tsm-vs-spy

To first blood ήρθε στο 5ο λεπτό από τον Trashy στο river του drake, ήταν ένα solo kill!
Αυτό όμως δεν επηρέασε την TSM που σταδιακά έβγαζε ωραία plays παίρνοντας αρκετά kills και objectives ( 2 δράκους και 6 πύργους). Στο 26ο λεπτό με το baron  στα χέρια των TSM, αυτό που έκαναν οι Αμερικάνοι ήταν σωστό push σε όλα τα lanes και να λήξουν το παιχνίδι 2 λεπτά αργότερα, μηδενίζοντας τις ελπίδες των SPY για πρόκριση!

Ένα μεγάλο παιχνίδι από τον BJERGSEN που με score 13/1/8 αναδείχθηκε MVP του ματς παίζοντας Syndra!

g4

SSG – 13 (WIN) vs RNG – 3

ssg-vs-rng

Ένα ματς ζωής ή θανάτου για την RNG (2-2) η οποία αντιμετώπισε την SSG (3-1)! Το first blood πέρασε στην SSG και συγκεκριμένα στον Viktor στο 7ο λεπτό!

Λίγο αργότερα ένας ocean drake περνάει στα χέρια των SSG και μαζί του 4 kills, δίνοντας τους ένα καλό προβάδισμα για την συνέχεια!
Η RNG αντέδρασε, βγάζοντας 1-2 plays αλλά μέχρι εκεί, μιας και παίρνοντας μόνο 3 kills δεν κατάφερε να κλείσει το gold gap. Η ομάδα έμεινε πίσω για κάτι παραπάνω από 10k gold στα 20 λεπτά και τα objectives χανόντουσαν το ένα μετά το άλλο. Στο 21′ το baron περνάει στην SSG που απλά κάνει ότι θέλει μέσα στο ματς. 3 λεπτά αργότερα το nexus των RNG πέφτει και η SSG παίρνει ένα win χωρίς να ιδρώσει!

MVP ο Corejj το support των SSG με σκορ 2/2/7 και 70% Kill Participation,  βγάζοντας και 2k περισσότερο damage από το adc του και 4k περισσότερο damage από top και jungle!

g5

SPY – 5 vs SSG – 21 (WIN)

spy-vs-ssg

Έχοντας αποκλειστεί και μαθηματικά η SPY δίνει το τελευταίο της ματς στα worlds! Μόνο περήφανοι θα πρέπει να είναι τόσο οι φίλοι των SPY όσο και οι παίχτες της! Κατάφεραν κάτι πολύ δύσκολο και μαζέψανε εμπειρίες που θα δώσουν άλλο prestige στην ομάδα από εδώ και πέρα! Άλλωστε να γλιτώνεις από τα relegations τον χειμώνα και να είσαι τώρα στα worlds σε κάνει νικητή! Η SSG από την άλλη με νίκη φτάνει στο 5-1 και κερδίζει την πρώτη θέση του ομίλου κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς για την συνέχεια!

Το first blood έρχεται για τους SSG στο 4ο λεπτό, με ένα turret dive στο bot το οποίο παίρνει ο Ruler με τον Jhin! Το παιχνίδι συνέχισε να έχει έναν πρωταγωνιστή! Την SSG που μέχρι το 20′ κατάφερε να χτίσει μία διαφορά 10k gold έχοντας 14 kill 2 δράκους (1 infernal-1 cloud) και 4 πύργους έναντι μόνο 4 kills ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την ομάδα της SPY!

Στο 21:30 το baron περνάει στην SSG και το παιχνίδι μετά από 2 λεπτά τελειώνει υπέρ τους!

MVP το ADC των SSG ο Ruller με σκορ 7/1/7 έχοντας και το 30% του συνολικού damage της ομάδας του!

g6

RNG – 22(WIN) vs TSM – 11

Σε ένα ματς στο οποίο όποιος κερδίσει περνάει και ας έχει η RNG (2-3) και η TSM (3-2)! Αν δηλαδή η RNG κερδίσει, θα το έχει κάνει 2 φορές με αντίπαλο την TSM κάτι που στην ισοβαθμία του 3-3 της δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης! Αν η TSM κερδίσει τότε θα περάσει ξεκάθαρα λόγω σκορ αφού θα έχει 4-2!

rng-vs-tsm

Τρομερό play από τον Uzi που στο 7ο λεπτό παίρνει Triple kill στο bot και το πρώτο turret του παιχνιδιού που θα του προσθέσει 400 gold ακόμα! 1ο drake του παιχνιδιού είναι infernal το οποίο περνάει με τρομερή άνεση στην RNG περίπου στα 9:30 λεπτά. Η TSM δεν έχει μπει καλά στο παιχνίδι, μοιάζει χαμένη και το κοινό της έχει πραγματικά παγώσει, φλερτάρει με αποκλεισμό κάτι που θα είναι πισωγύρισμα για έναν οργανισμό αυτής της δυναμικής. Στο 16 λεπτό η RNG σκοτώνει και έναν mountain drake που θα την βοηθήσει στην ποιο γρήγορη κατάκτηση των objectives (πύργοι,baron-drakes). Στο 22:30 η TSM έχει καταφέρει να μην αφήσει την διαφορά να ξεφύγει από τα 2k αλλά η RNG παίρνει και 2ο mountain drake! 1 λεπτό αργότερα γίνεται ένα 5v5 fight στο bot με trade 2 για 2 αλλά τα 2 kill της TSM πάνε στον Bjergsen που μέχρι στιγμής έχει τα 4 από τα 5 kill της ομάδας του!
Στα 27′ η RNG παίρνει ανενόχλητη το baron και 2 kill στην συνέχεια!

Στο 31′ και 3ος mountain drake πάει στην RNG! Αυτό σημαίνει 30% περισσότερο damage σε objectives! Δύσκολα τα πράγματα για τους TSM που ήδη έχουν χάσει 1 inhibitor!

Προσπάθησε να λήξει το game η RNG αλλά δέχθηκε ACE το οποίο έδωσε μία ανάσα στην TSM!
Τα συνεχόμενα όμως λάθη της TSM οδηγούν σε εύκολο 2ο baron για την RNG! Τρομερό ματς ίσως το καλύτερο της βραδιάς. Η RNG δίνει την τελική μάχη παίρνουν 4 kills και λήγουν το παιχνίδι στο 37′ διαλύοντας τα όνειρα των TSM για κάποια πρόκριση  ΚΑΙ σε αυτό το παγκόσμιο!

 

MVP ο Uzi με σκορ 10/2/8 έχοντας παράλληλα το 46% του συνολικού damage των RNG που μεταφράζεται σε 43k damage σε αντιπάλους!


ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

group-d-final-classification


ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

group-b-final-day

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε