Recap: Worlds Championship Day 4

Την τέταρτη ημέρα του Παγκοσμίου, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο 3ο και 5ο παιχνίδι, καθώς τόσο οι G2 όσο και οι FW είναι με την πλάτη στον τοίχο. Και οι δύο ομάδες, αναζητούν μία νίκη που θα τους κρατήσει στην κούρσα της πρόκρισης. Ωστόσο αν το έργο των πρώτων θεωρείται εύκολο, οι δεύτεροι αντιμετωπίζουν τους SKT T1. 

 

g1

AHQ(WIN)-INTZ

Πρώτο παιχνίδι λοιπόν και οι AHQ αντιμετωπίζουν τους INTZ! Πολύ δυνατά picks και από τις 2 ομάδες. Θα ξεχωρίσουμε τον συνδυασμό JayceNidalee-Malzahar για τους πρώτους και την πολύ καλή Cassiopeia για τους δεύτερους!

Picks & Bans

Picks & Bans

Το firstblood ήρθε σχετικά νωρίς (5:15) καθώς ένα κακό gank του Revolta στο top, έδωσε την δυνατότητα στον Ziv να αφήσει πολύ low τόσο τον Revolta όσο και τον Yang. O πρώτος υποχώρησε κάτω από το turret της ομάδας του ενώ ο Yang δεν είχε καμία τύχη μιας και ήρθε ο Westdoor και έκανε ένα ωραίο first blood!

Σχετικά γρήγορα (7:45) η INTZ πήρε το πρώτο turret!

Από εκεί και μέχρι το 30:45, η AHQ έχτισε ένα καλό προβάδισμα στα gold -κοντά στα 10k- ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε κάθε δράκο που έβγαινε! Στο 33:20 και ενώ τα top-mid inhibitor έχουν πέσει πέφτει και το πρώτο Nexus Turret αμέσως πάνε για το Baron που θα τους εξασφαλίσει την νίκη! Καταφέρνουν να σκοτώσουν όλη την ομάδα(εκτός από την Ashe) και να πάρουν και το Baron! Λίγα δευτερόλεπτα μετά το game τελειώνει και η AHQ κερδίζουν δίχως να έχουν απειληθούν έντονα από τους αντιπάλους τους!

MVP: Ziv(5/2/6)-Jayce

gm2

EDG(WIN)-H2K

Σε ένα match που βλέπουμε ξανά Nidalee! Δυνατό match-up στο mid με Syndra-Vladimir αλλά τα φώτα κλέβει η μάχη των Deft-Forg1ven στο bot!

Picks & Bans

Picks & Bans

Το firstblood θα γίνει από τον Deft στα 2:00 ακριβώς από λάθος του Vander !

3 λεπτά αργότερα όμως ο Forg1ven με την βοήθεια του Jankos καταφέρνει να πάρει double kill στο bot!

Μετά από ένα mid-game που τα kill ήταν even(5-5), ένα fight στο bot έδωσε 3 kill στην EDG και μαζί την δυνατότητα για baron! Μετά από 6 περίπου λεπτά (37:53) το nexus των H2K πέφτει και η EDG παίρνει μία νίκη που θα της δώσει ένα μεγάλο boost για την συνέχεια του τουρνουά!

MVP : Deft (2/1/4)-Jhin(22.1k damage)

g3

ANX(WIN)-G2

Με την πλάτη στον τοίχο οι G2 θέλανε ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης!

Picks & Bans

Picks & Bans

Η ANX παίρνει το firstblood νωρίς νωρίς στο Mid και το early-game φαινότανε να πιέζει την G2! Ο πρώτος δράκος (Infernal) πέρασε στην ANX καθώς και ο επόμενος (ocean), ενώ ο τρίτος (ocean) κατέληξε στην G2!

Μετά από κακό warding των G2, οι ANX παίρνουν το Baron στο 24:39 χωρίς οι G2 να καταλάβουν τι έγινε!

Ο επόμενος δράκος (mountain) μετά από μία δυνατή μάχη για την διεκδίκηση του, περνά στα χέρια των ANX και 1 λεπτό μετά(32:25) οι ANX παίρνουν το δεύτερο για αυτούς Baron! 
Ύστερα από “κλεφτοπόλεμο” οι ANX -γύρω στο 39ο λεπτό- παίρνουν τον Elder Dragon και λήγουν το παιχνίδι!

MVP:kirrrra007 (2/2/5)-Anivia

g4

CLG(WIN)-ROX

Στο match που παίχτηκε ξανά ο Aurelion Sol (μετά το bug) παίρνει ένα firstblood στο bot lane τον PraY ακριβώς στο 2:05. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Aphromoo σκοτώνει την Karma που είχε μείνει στο lane!

Picks & Bans

Picks & Bans

Στο mid-game Aurelion Sol του Huhi είχε 9/0/1! Αργά και μεθοδικά οι CLG δημιουργούσαν προβάδισμα κοντά στα 10k gold και σκοτώσανε 3 δράκους έναντι ενός των ROX!

Στα 32:30 λεπτά οι CLG έχοντας πιάσει την Poppy την εξαφανίζουν με συνοπτικές διαδικασίες και παίρνουν το Baron!

4 λεπτά αργότερα σε ένα fight οι CLG σκοτώνουν 4 άτομα και λήγουν το game!
Το άγχος είναι ο κύριος παράγοντας από ότι φαίνεται και οι ROX Tigers δεν μπορούν να αποδώσουν το maximun των δυνατοτήτων τους! Αυτό φαίνεται στο ότι και στα 3 ματς που έχουν παίξει έχουν βρεθεί σε ΟΛΑ πίσω σε gold στο early-game!


MVP:Huhi(11/1/6)-Aurelion Sol

 

g5

SKT T1-FW(WIN)

Οι FW μπήκαν όπως ακριβώς θα έκανε κάθε ομάδα που θέλει να κερδίσει επειδή παίζει το κεφάλι της!
Τα συνολικά trades του early? 1-5 υπέρ των FW! Αλλά οι SKT T1 λόγω farm έμειναν κοντά στα gold!
Πολύ καλός ο jungler των FW που ξεκίνησε με 4/0/1 και τα 2 kill ήταν πάνω στον Faker!

Picks & Bans

Picks & Bans

Στα 28 λεπτά περίπου το kill πάνω στον Faker και το support της ομάδας του, τον Wolf έδωσαν ένα Baron στους FW!
Παρότι τα kills ήταν 2-9 υπέρ των FW, δεν υπήρχε μεγάλο gold difference. Όμως ένα μοιραίο λάθος από τον Blank θα κοστίσει στο 36 ακόμα ένα Baron για την ομάδα του!
Στο 40 γίνεται το τελευταίο fight του match! Οι FW παίρνουν τον Elder Dragon και διαλύουν του SKT T1!

MVP:Maple+Karsa

g6

C9(WIN)-IMAY

Κλασσικά pick δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι! Είδαμε και ekko για πρώτη φορά !

Picks & Bans

Picks & Bans

Η δράση στο παιχνίδι ξεκινάει περίπου στα 5 λεπτά όταν Smoothie-Metetos-Impact, κάνουν turret dive στον AmazingJ και το firstblood πάει στον Meteos! Ο Impact βγάζοντας ένα τρομερό play καταφέρνει μετά από 5 λεπτά να σκοτώσει 2 άτομα μόνος του, τον ekko και την rek sai! Μετά από άλλα 5 λεπτά ο Impact κάνει teleport στο bot, όπου παίρνει και από εκεί ένα double kill!

 

Μετά από τα 15 πρώτα λεπτά που ο Impact έκανε ότι ήθελε, τα engage δεν ήταν πολλά και τα kill μηδενικά!
Στο 35:00 λοιπόν και ενώ οι C9 πιάσανε εκτός position τον Vladimir τιμώρησαν ακόμα περισσότερο την IMay και με το Baron έγινε το κατάλληλο push στα lane για να έρθει η νίκη 3 λεπτά αργότερα!

MVP: Smoothie(0/2/11)-Alistar

STANDINGS 

STANDINGS DAY 4

 

Δείτε όλη την δράση των προηγούμενων ημερών στα παρακάτω links:

Ημέρα Πρώτη

Ημέρα Δεύτερη

Ημέρα Τρίτη

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε