Αυτά είναι τα νέα Goliathus mousepad της Razer

Γνωρίστε τα νέα σε σχεδιασμό Goliathus mousepad της Razer.

Τα mousepad της Razer αποτελούν μία πολύ καλή λύση για όλους τους gamers εκεί έξω. Τα Goliathus έρχονται σε 4 διαφορετικά μεγέθη, Small, Medium, Large και Extended, με το τελευταίο να αποτελεί την overkill πρόταση της εταιρείας.

Φυσικά υπάρχουν και δύο διαφορετικά είδη επιφανειών. Control και Speed, αποτελούν τις επιλογές των πιθανών αγοραστών. Τα Control ενδείκνυνται για αυτούς που θέλουν να έχουν ακρίβεια, ενώ να Speed για αυτούς που θέλουν ταχύτητα.

Αυτά είναι τα δύο νέα σχέδια των Mousepad.

 

razer-goliathus-control-edition

Razer Goliathus Control Edition

 

 

razer-goliathus-speed-edition

Razer Goliathus Speed Edition

 

Επίσης η εταιρεία κυκλοφόρησε την Mobile έκδοση του Goliathus. Το mousepad έχει μικρότερο σε πάχος μέγεθος ώστε να χωράει ανάμεσα στο laptop για την μεταφορά. Όπως είναι αναμενόμενο η Mobile έκδοση έχει ένα μέγεθος.

 

razer-goliathus-mobile

Razer Goliathus Mobile

 

Οι επιφάνειες ξεκινάνε από την τιμή των 14.99 ευρώ και φτάνουν μέχρι 39.99 ευρώ με την Mobile έκδοση να κοστίζει μόλις 9.99 ευρώ.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.