Νίκησε το Pokemon Sun & Moon με…. ένα Magikarp!

Ενώ κάποιοι παίζουν τις νέες προσθήκες στα παιχνίδια Pokemon, την Pokemon Sun και την Pokemon Moon με την ησυχία τους, κάποιοι ήδη έχουν τερματίσει το παιχνίδι. Ένας από αυτούς είναι και ο εκπαιδευτής ονόματι Nakano, που όχι μόνο τερμάτισε το παιχνίδι, αλλά έγινε ο πρωταθλητής της Alola χρησιμοποιώντας μόνο ένα…. Magikarp!

Για του λόγου το αληθές, ορίστε το tweet του:

Φυσικά, πολλοί αμφισβήτησαν αυτή τη δήλωση. Όπως είναι γνωστό, το Magikarp είναι από τα πιο αδύναμα, αν όχι το πιο αδύναμο, Pokemon. Η πιο γνωστή κίνηση που γνωρίζει είναι το Splash, η οποία δεν προκαλεί ζημιά στον αντίπαλο. Το Magikarp του Nakano ξέρει μόνο την κίνηση Flail και κρατάει ένα Everstone ώστε να μην εξελιχθεί ποτέ στο τρομερό Gyarados. Το Flail είναι μία Normal-type κίνηση, που δεν μπορεί να επηρεάσει Pokemon τύπου Ghost. Όπως φαίνεται όμως, όταν το Magikarp ξέμενε από PP για το Flail, χρησιμοποιούσε την κίνηση Struggle, που μπορούσε να προκαλέσει ζημιά σε Pokemon τύπου Ghost αλλά και στον χρήστη.

Αυτό που έκανε ο Nakano ήταν να καθυστερεί και να θεραπεύει το Magikarp σε πιο δύσκολες μάχες, μέχρι οι αντίπαλοι να μην έχουν άλλο PP. Έτσι, εκείνοι χρησιμοποιούσαν το Struggle, με αποτέλεσμα να προκαλούν ζημιά στους εαυτούς τους και τα Pokemon τους.

Προφανώς το να τερματίζεις μια νέα κασέτα με ένα Magikarp ίσως να μην είναι το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά σίγουρα γίνεται, αν έχεις την υπομονή που είχε και ο Nakano.

 

Πηγή: gamezone

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Του '94. Ζω στη Θεσσαλονίκη. Εν δυνάμει μεταφράστρια μα για την ώρα φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, manga, anime, ταινίες, σειρές και cosplay.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio