Ο Phil Spencer δεν έχει ιδέα για την επόμενη Xbox κονσόλα

Υπάρχουν fans που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη κονσόλα της Microsoft, Xbox One Scorpio. Αν περιμένατε όμως ο ο Phil Spencer να γνωρίζει πότε θα είναι η επόμενη κυκλοφορία τότε σίγουρα πέσατε έξω. Ο Phil είπε πως δεν έχει καμία ιδέα για το επόμενο Xbox και πως δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών.

Δεδομένου ότι η Microsoft κυκλοφόρησε το Xbox One πριν τρία χρόνια περίπου αλλά και το γεγονός ότι φέτος ανακοίνωσε το Xbox One Scorpio το οποίο θα έρθει στην αγορά τον επόμενο χρόνο, είναι γενικά λίγο νωρίς να αρχίσει να σκέφτεται για νέα κονσόλα. Αν όμως η Microsoft σκόπευε να κυκλοφορήσει ένα νέο Xbox τότε γιατί να κυκλοφορήσει το Scorpio ως μία αναβαθμισμένη κονσόλα;

Ο Spencer, είπε πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει τους gamers να αγοράσουν μία κονσόλα τον επόμενο χρόνο. Πολλοί όμως, ανησυχούν μήπως ακολουθηθεί κάποια στρατηγική η οποία θα φέρνει στην αγορά μία κονσόλα τον χρόνο.

Στόχος του Scorpio είναι οι παίχτες με 4K τηλεοράσεις να μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια με υψηλότερα FPS. Όποια και αν είναι η επόμενη κονσόλα όμως σίγουρα θα πρέπει να ενσωματώνει πράγματα που ήδη πρόκειται να έρθουν με το Scorpio.

Οι ανησυχίες όμως είναι δικαιολογημένες καθώς το Xbox One ακόμα και μετά από την πτώση της τιμής συνεχίζει να είναι σχετικά ακριβό ( 250 δολάρια ). Ας μην μιλήσουμε για το Xbox One Scorpio.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Microsoft και η Sony έχουν χρόνο για να σκεφτούν για τις επόμενες κονσόλες.

 

ΠΗΓΗ: Segmentnext

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio