Οι PC Gamers είναι σαν τους ρατσιστές ισχυρίζεται ο Michael Pachter

Ο Michael Pachter είναι ίσως ο πιο αγαπητός gaming αναλυτής. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, ισχυρίστηκε πως οι PC gamers είναι ρατσιστές.

Ας δούμε όμως τι είπε ο αναλυτής συγκεκριμένα.

Νομίζω πως οι PC gamers μοιάζουν πολύ με τους ρατσιστές. Δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με κάποιο άλλο είδος ( κονσόλες ) και παίζουν παιχνίδια μόνο στο PC. Οι PC gamers είναι αλαζονικοί και είναι πεπεισμένοι πως αυτό που κάνουν το κάνουν πάντα καλύτερα από τους άλλους.

 

Αφού έκανε αυτή την δήλωσε είπε μερικά πράγματα για το νέο PS4 Pro. 

Αν είσαι ένας Xbox κάτοχος και αναρωτιέσαι πως είναι να είσαι Playstation κάτοχος τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Ακόμα και αν δεν είστε κάτοχος της νέας γενιάς κονσολών, τότε σίγουρα το PS4 Pro αποτελεί την προφανής λύση.

 

Δεν ξέρω αν αυτό που ισχυρίζεται ο Pachter για τους PC gamers αληθεύει ή όχι, ίσως φταίει το ότι αυτοί του PC έχουν συνηθίσει σε έναν άλλον τρόπο παιχνιδιού. Το να είσαι λάτρης μία συγκεκριμένης πλατφόρμας δεν σε κάνει ρατσιστή. Όπως υπάρχουν οι λάτρεις των υπολογιστών έτσι υπάρχουν και οι λάτρεις των κονσολών. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει και οι console gamers να είναι ρατσιστές. Θεωρώ εντελώς λάθος τον όρο που χρησιμοποιεί ο Pachter για να περιγράφει όσους ασχολούνται αποκλειστικά με το PC.

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Θεωρείται πως όσοι ασχολούνται μόνο με ένα είδος είναι ρατσιστές;

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio