PBE Update: 19/10 Το patch της Pre-Season!

Ο κύκλος των Update στον PBE ξεκίνησε και μαζί οι ετοιμασίες για την Pre-Season. Στο σημερινό Update, έχουμε το Update στους Assassin’s, νέα Chroma Packs, ΕΝΝΙΑ νέα skins και θα δούμε τις αμοιβές για το τέλος της Season.

new skins s3

 

 

 

 

Προστέθηκε στον PBE, το Victorious Maokai. Το skin αυτό θα δωθεί ως ανταμοιβή σε όσους παίχτες είναι από Gold και πάνω. Εάν δεν έχετε τον Maokai, μην ανησυχείτε. Θα τον πάρετε δωρεάν μαζί με το skin 🙂

 

victorious-maokai

Victorious Maokai

 

Μαζί με τον Maokai, προστέθηκαν άλλα οκτώ skins, που αφορούν τον Karthus, Jayce, Sejuani, Hecarim, Nautilus, Bard, Nasus και Trundle.

Karthus Lightbane 975 RP

Karthus Lightbane 975 RP

 

Jayce Brighthammer 750 RP

Jayce Brighthammer 750 RP

Bard Bard 750 RP

Bard Bard 750 RP

Sejuani Dawnchaser 750 RP

Sejuani Dawnchaser 750 RP

Worldbreaker Hecarim 750 RP

Worldbreaker Hecarim 750 RP

Worldbreaker Nautilus 750 RP

Worldbreaker Nautilus 750 RP

Worldbreaker Nasus 750 RP

Worldbreaker Nasus 750 RP

Worldbreaker Trundle 750 RP

Worldbreaker Trundle 750 RP

 

*Μέχρι την στιγμή που δημοσιεύτηκε το άρθρο, δεν είχαν μπει στο Shop, τα skins του Jayce και του Nautilus. Για αυτό τον λόγο προσθέσαμε screenshots από τα επίσημα files.

-Δύο νέα Chroma Packs θα μπουν στο επόμενο patch και θα αφορούν τα skins, Battle Regalia Poppy και Dragon Slayer Braum

Battle Regalia Poppy

Battle Regalia Poppy

Dragon Slayer Braum

Dragon Slayer Braum

 

SUMMONER ICONS

Νέα Summoner Icons έκαναν την εμφάνιση τους στον PBE. Το ένα θα συνοδεύσει τα νέα skins και τα υπόλοιπα είναι τα Icons που θα δωθούν ως αμοιβή στους παίχτες, ανάλογα με το division που τέλειωσαν την season.

SR patch 6.22

summoner icons rewards

Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, τα Summoner Icons, είναι τρία για το κάθε division. Αυτό σημαίνει ότι το κάθε ένα αφορά Solo Q, 3v3, 5v5. Στο Challenger είναι παραπάνω διότι οι παίχτες που θα φτάσουν στην υψηλότερη βαθμολογία της συγκεκριμένης καταταξης, θα πάρουν και ανάλογο εικονίδιο.

 

Season Reward Ward

Το Ward, που θα πάρετε ως αμοιβή για το τέλος της season, μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

ward season reward

 

ASSASSINS UPDATE

 

 

 

 

Το πολυαναμενώμενο Update στους Assassins έφτασε. Συνολικά δέκα αλλαγές θα δούμε. Οι μεγάλες αλλαγές έγιναν στην Katarina, στον Rengar, στον Talon και στην LeBlanc. Μικρότερες αλλαγές, εξίσου σημαντικές όμως, έγιναν στην Akali, στον Fizz, στον Zed, στον Shaco, στον Kha’Zix και στον Ekko.

kata

 

 • New Skills KataBouncing Blade (Q): Δεν έχει cost και το cooldown είναι 11/10/9/8/7 sec. Η Katarina πετάει ένα Dagger, κάνοντας magic damage στον στόχο της και σε δύο κοντινούς αντίπαλους. Τo dagger προσγειώνεται στο έδαφος. Αν η Katarina, πάρει το dagger από το σημείο που έχει πέσει, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να περάσει μέσα από τους κοντινούς αντίπαλους και να τους κάνει damage. Το dagger προσγειώνεται ΠΑΝΤΑ από την αντίθετη πλευρά από αυτήν που βρίσκεται ο πρώτος στόχος.
 •  Preparation (W): Δεν έχει cost. Η Katarina πετάει ένα Dagger στον αέρα και έχει μειωμένο movement speed για λίγα sec. Αν η Katarina πιάσει το Dagger, το χρησιμοποιεί για να κάνει magic damage σε όλους τους κοντινούς αντίπαλους.
 • Shunpo (E): Δεν έχει cost και το cooldown είναι 15/14/13/12/11 sec. H Katarina πετά πάνω σε έναν αντίπαλο που έχει σημαδέψει ή στο Dagger της. Αν πάει πάνω σε αντίπαλο, θα κάνει strike και magic damage, αλλιώς πάει στον αντίπαλο που είναι πιο κοντά στο range της. Αν πάρει το Dagger θα μειωθεί το cooldown του Shunpo.
 • Death Lotus (R): Δεν έχει cost και το cooldown είναι 90/60/45 Sec. Η Katarina γίνεται ένα σύννεφο από σπαθιά και τα πετάει τυχαία στους 3 πιο κοντινούς αντίπαλους κάνοντας Χ magic damage per knife. Ταυτόχρονα αφήνει το Grievous Wounds, σε όλους τους αντίπαλους που ακούμπησε και μειώνει το healing και το health regeneration που έχουν κατά 40%.

leblanc-622

ability icons lb

 

Η σημαντική αλλαγή της Le Blanc, έχει να κάνει με την Passive. Ο κλώνος πλέον πάει στην Ultimate ικανότητα της και η Passive αλλάζει.

 • Sigil of Malice (Passive): Τα spells της αφήνουν το Sigil of Malice για κάποια sec. Έπειτα από κάποια δευτερόλεπτα το επόμενο spell της LeBlanc, αφήνει το Sigil και κάνει x (+x) extra magic damage στον στόχο. Το Sigil of Malice δεν μπορεί να γίνει αμέσως στην ίδια μονάδα. Πρέπει να περάσουν 5 sec.
 • Shatter Orb (Q): 40/45/50/55/60 Mana, 6 sec Cooldown. Κάνει x (+x) magic damage. Όταν το Shatter Orb έχει πάνω του και την passive, το spell πηγαίνει στον κοντινότερο αντίπαλο που έχει το σημάδι του Sigil of Malice. Το bounce κάνει μέχρι και 70% damage στα minions.
 • Distortion (W): 70/80/90/100/110 Mana, 18/16/14/12/10 sec Cooldown. Πηγαίνει στον κοντινότερο στόχο και κάνει x (+x) magic damage σε όσους αντίπαλους είναι στην συγκεκριμένη περιοχή. Για τα επόμενα 4 sec, μπορεί να ενεργοποιήσει το Distortion ξανά και να επιστρέψει στην αρχική της θέση.
 • Ethereal Chains (E): 40 Mana, 14/12.5/11/9.5/8 sec Cooldown. Δημιουργεί μια αλυσίδα που πιάνει την πρώτη μονάδα που θα ακουμπήσει, κάνοντας x (+x) magic damage. Αν ο στόχος μείνει δεμένος στην αλυσίδα για 1.5 sec, ακινητοποιείται και δέχεται x (+x) magic damage.
 • Mimic (R): Toggle 54/42/30 sec Cooldown. Η LeBlanc αντιγράφει όποιο spell θέλει και δημιουργεί έναν κλώνο που θα κάνει μαζί της το cast. Ο κλώνος διαρκεί 1 sec. Shatter Orb κάνει  x (+x) magic damage. Distortion κάνει x (+x) magic damage. Ethereal Chains κάνει x (+x) magic damage κάθε φορά. Όταν χρησιμοποιήσει το spell, δημιουργεί το Shadow of the Rose. Το Shadow of the Rose, θα εμφανίσει τον κλώνο. Ο κλώνος θα πάει στην στοχευμένη περιοχή και θα πλησιάσει τον κοντινότερο εχθρό. Στην συνέχεια θα cast-άρει μια ψεύτικη έκδοση του πιο πρόσφατου ability της Le Blanc. Ο κλώνος έχει ξεχωριστό cooldown και δεν μπορεί να ελεγχθεί.

rengar 622

 

 • Unseen Predator (Passive): Όταν είναι μέσα σε θάμνο, μπορεί να πηδήξει πάνω στον στόχο του με basic attack. Η κίνηση αυτή, δημιουργεί 1 Ferocity. Στα 4 Ferocity, το επόμενο ability του είναι δυναμωμένο. Όταν Cast-άρει ένα empowered ability, αυξάνεται το Movement Speed για x sec. Εάν σκοτώσει αντίπαλους ήρωες θα πάρει trophies για το Bonetooth Necklace. Όλα τα Ferocity, χάνονται όταν ο Rengar είναι εκτός μάχης και έχουν cooldowns που μπορεί να τα δει από το Unseen Predator’s.
 • Savagery (Q): Δημιουργεί 1 Ferocity και έχει x sec Cooldown. Κόβει τους αντίπαλους που βρίσκονται σε σειρά κάνοντας x (+x) physical damage per strike. Ferocity effect: Κάθε hit κάνει x (+x) damage. Αν το spell γίνει εκτός max range, ο Rengar ορμά εμπρός και επεκτείνει το range του.
 • Battle Roar (W): Δημιουργεί 1 Ferocity και έχει x sec Cooldown. Κάνει x (+x) magic damage στους κοντινούς αντίπαλους και heal-άρει τον Rengar για 50% του damage που πήρε τα τελευταία 1.5 seconds. Ferocity effect: Κάνει x (+x) magic damage, αφαιρεί τα crowd control effects και δεν μπορεί να δεχτεί άλλα για 1.5 sec. Αυξάνεται το damage που θεραπεύει από τα monsters σε 100%.
 • Bola Strike (E): Δημιουργεί 1 Ferocity και έχει x sec Cooldown. Πετάει ένα bola, που κάνει x (+x) physical damage και slow τον πρώτο αντίπαλο που θα χτυπήσει για x% επί 1.75 sec. Ferocity effect: Κάνει x (+x) physical damage και «δένει» τον στόχο για 1.75 sec.
 • Thrill of the Hunt (R): No Cost, 130/100/70 sec Cooldown. Τα ένστικτα του Rengar ενεργοποιούνται και την ίδια ώρα έχει ενεργό το Camouflage για x seconds. Όσο είναι ενεργό, ο Rengar παίρνει 40% Movement Speed και βλεπει τον κοντινότερο εχθρό που βρίσκεται εντός x range). Μπορεί να πηδήξει πάνω του και να κάνει critical strike. Οι επιθέσεις ή το casting των spells τελειώνουν μαζί με το Thrill of the Hunt. Όσο είναι κρυμμένος μπορεί να τον δει κάποιος όταν πλησιάσει turret ή βρεθεί πολύ κοντά στον αντίπαλο.

talon 622

 

ability icons talon 622

 

 • Passive Blade’s End: Τα spells του Talon, μπορούν να «πληγώσουν» τους αντίπαλους και τα monsters για 6 sec και ο ίδιος να μαζέψει έως 3 stacks. Όταν επιτεθεί με basic attack σε αντίπαλο που έχει «πληγωθεί» αφήνει τα stacks πάνω στον αντίπαλο και κάνει 60(+0) physical damage για 2 sec.
 • Noxian Diplomacy Q: 30 mana cost, 8 sec cooldown.O Talon μπορεί να χτυπήσει έναν αντίπαλο και να του κάνει 80(+0) physical damage.Αν τον χτυπήσει με melee attack δεν θα «ορμήξει¨πάνω του. Αντ’αυτού θα έχει critical strike και θα κάνει 150 (+120) damage. Εάν σκοτώσει την μονάδα που θα επιτεθεί, έχει 50% cooldown και του επιστρέφει health.
 • Rake W: 55 mana cost, 9 sec cooldown. Ο Talon ελευθερώνει σπαθιά που κάνουν 50(+0) physical damage. Κατά την επιστροφή των σπαθιών στον Talon, τα σπαθιά κάνουν 60 (+0) damage και slow τον αντίπαλο κατά 40% για 1 sec.
 • Assassin’s Path E: No cost, 2 sec cooldown. Ο Talon μπορεί να περνάει από όποιο εμπόδιο θέλει η ταχύτητα του άλματος επηρρεάζεται από το movement speed του Talon. Για να περάσει από την ίδια πλευρά, θα πρέπει να περιμένει να λήξει το cooldown για την συγκεκριμένη περιοχή, που είναι 150 sec.
 • Shadow Assault R: 100 mana, 100 sec cooldown. Ο Talon διασπά τον εαυτό του, σε ένα δαχτυλίδι σπαθιών και κάνει 90(+0) damage σε όσους αντίπαλους βρίσκονται εκεί. Αποκτά 40% αυξανόμενο movement speed και είναι αόρατος για 2,5 sec. Όταν σταματήσει να είναι αόρατος μπορεί να επιτεθεί σε όποιον αντίπαλο θέλει και να του κάνει damage.

 

2016-19-10-14-40-01

 

AKALI  

akali 622

 

 • Twin Disciplines (Passive) – (reworked σε δύο two hit passive). Πλέον οι επόμενες δύο επιθέσεις της Akali θα έχουν bonus effects ανάλογα το lvl και θα έχει cooldown. Το πρώτο strike αναπληρώνει 10-170 (+70% bonus AD) health. Το δεύτερο αν γίνει εντός 4 sec, κάνει 14-70 (+45% AP) magic damage. Το Cd είναι 8-5 sec ανάλογα το level.
 • Twilight Shroud (W) – Πλέον μεταφέρει την Akali στην περιοχή που έχει επιλέξει και αφήνει ένα σύννεφο στο σημείο που βρισκόταν. Το Range είναι 250 και αυξάνεται ο χρόνος για το Cast σε .35 από.25. Η διάρκεια αλλάζει και γίνεται 4/5/6/7/8 sec από 8 sec για όλα τα ranks.
 • Crescent Slash (E) – Αλλάζει το Cooldown και γίνεται 5/4.5/4/3.5/3 από 5/4/3/2/1. Αλλάζει και το Damage και γίνεται 70/100/130/160/190 (50% AP)(70% Bonus AD) από 30/55/80/105/130 (40% AP)(60% total AD).
 • Shadow Dash (R) – Αλλάζει το Damage και γίνεται 50/100/150 (+25% AP) από 100/175/200 (+50% AP). Αλλάζει το Cooldown σε 2 sec για όλα τα ranks και δεν επηρρεάζεται πλέον από το CDR 2/1.5/1.

ΕΚΚΟ

 • Z-Drive Resonance (Passive): Δεν κάνει slow πια.
 • Timewinder (Q) – Αυξάνεται το AP ratio σε 30% από 20%

ekko ulti

 

FIZZ

FIZZ 622

 

 • Nimble Fighter (Passive): Ο Fizz μπορεί να περνά ανάμεσα από εχθρικές μονάδες και να παίρνει x λιγότερο damage από τα basic attacks.
 • Urchin Strike (Q): Μειώνεται το Mana cost σε 50 για όλα τα ranks από 50/55/60/65/70. Πλέον θα αφήνει το Seastone Trident σε όλες τις αντίπαλες μονάδες που πέρασε από πάνω τους και άγγιξε.
 • Seastone Trident (W): Αλλάζει το Mana cost σε 30/40/50/60/70 από 40 για όλα τα ranks. Αλλάζει το Cooldown σε 10/9/8/7/6 από 10 για όλα τα ranks.[Reworked] Passive: Οι βασικές επιθέσεις του Fizz ματώνουν τους αντίπαλους και κάνει x +(x) magic damage για 4 sec. [Reworked] Active: Η επόμενη βασική επίθεση του Fizz κάνει x (+x) bonus magic damage. Αν ο στόχος «ματώνει» για τουλάχιστον x sec, το bonus αυξάνεται σε x (+x). Το Seastone Trident πλέον επιστρέφει x mana και κάνει το cooldown 1 sec ΑΝ σκοτώσει τον στόχο του.

KHA’ZIX

 • Unseen Threat (Passive): Το Isolation mechanic μεταφέρθηκε στην passive. Αλλάζει το Unseen Threat damage σε ([2 + level] * 8 + 40% bonus AD) από (15-190 + 50% AP).
 • Taste Their Fear (Q): Αυξάνεται το Cooldown σε 4 sec από 3 sec. Αυξάνεται το Bonus Isolation damage σε 50% από 30%. Αυξάνεται το Bonus AD ratio σε 140% από 120%. Το Evolved Q πλέον θα δίνει 50 range στο Q και AA + refunds 60% στο CD vs Isolated Targets.
 • Void Spike (W): Δεν κάνει πλέον slows από το base. Το Evolved slow μειώνεται σε 40% από 50%. Αυξάνεται το Evolved Slow vs Isolated targets και γίνεται 80% από 50%.
 • Void Assault (R): Αυξάνεται το Base stealth σε 1.5 sec από 1 second. Στο Evolve προστέθηκε νέα passive: «Όσο είναι εκτός μάχης ο Kha’zix παίρνει παθητικά το Void Assault για 3 sec όσο είναι μέσα σε θάμνο. Αυτό σημαίνει ότι έχει extra 1.5 sec όταν βγει από τον θάμνο. 10 sec per brush cooldown

 

SHACO

Backstab (Passive)

Backstab (Passive)

 • Decieve (Q): Το Mana cost αλλάζει και γίνεται 60 για όλα τα ranks από 90/80/70/60/50.
 • Jack in the Box (W): Το Box health πλέον θα scale-άρει μαζί με το lvl που είναι ο Shaco
Two-Siv Poison E

Two-Siv Poison E

Hallucinate R

Hallucinate R

 

ZED

Contempt for the Weak (Passive)

Contempt for the Weak (Passive)

Razor Shuriken (Q)

Razor Shuriken (Q)

Living Shadow (W)

Living Shadow (W)

Shadow Slash (E)

Shadow Slash (E)

 • Death Mark (R): Κάθε στόχος θα δίνει στον Zed, περισσότερο Attack Damage bonus από ότι αυτή την στιγμή/ Μπορεί να πάρει damage ΜΟΝΟ από έναν αντίπαλο κάθε φορά. Αν το Death Mark σκοτώσει ή βοηθήσει να σκοτώθεί ο στόχος, ο Zed παίρνει μεγαλύτερο bonus Attack Damage from them instead. 5/10/15% AD gained. Αν ο στόχος αγοράσει αντικείμενο με περισσότερο AD, ο Zed θα πρέπει να τον σκοτώσει για να πάρει μεγαλύτερο buff.

 

BUFFS NERFS S3

 

 

 

 

 • Alistar – (REWORKED) Triumphant Roar (Passive): Ο Alistar παίρνει ένα Triumph stack, όποτε stun-άρει ή είναι κοντά σε αντίπαλο που πεθαίνει. Στα 7 stacks ο Alistar θεραπεύει τον εαυτό του για x και τον κοντινό του σύμμαχο για x (3 sec cooldown). Δεν μπορεί να πάρει Triumph stacks όσο το Triumphant Roar είναι σε cooldown. Ο θάνατος αντίπαλου και των epic monsters δίνει full charges στο roar. Pulverize (Q): Δεν κάνει stun τον στόχο όταν προσγειωθεί για 0.5 sec. [REWORKED] Trample (E): 16 sec Cooldown, 50 Mana cost. O Alistar χτυπά το έδαγος και κάνει 100 (+X% AP) magic damage για 5 sec στους κοντινούς εχθρούς και παίρνει ένα Trample stack αν κάνει damage στον αντίπαλο. Στα 5 Trample stacks ο Alistar έχει buff-αρισμένη την επόμενη βασική επίθεση και κάνει 50 magic damage και stun for 1 sec. Unbreakable Will (R): Δεν δίνει πια 60/75/90 AD στον Αlistan όταν είναι ενεργό.
 • Evelynn – Shadow Walk (P): Έγινε update και πλέον το Stealth λέγεται Camouflage.
 • Kled – Violent Tendencies (W): Μειώνεται το bonus damage του τέταρτου hit και γίνεται 3/3.5/4/4.5/5 από 4/5/6/7/8%.
 • Teemo – Guerilla Warfare (Passive): Έγινε update στην ορολογία και το Stealth λέγεται Invisible. Άλλαξε το όνο κι έγινε Guerrilla Warfare από Camouflage.
 • Twitch: Επίσης άλλαξε η ορολογία και από Stealth έγινε Camouflage.
 • Vayne: Δεν θεωρείται πλέον Stealth αλλά και σε αυτήν έγινε update στο Tool και όταν είναι αόρατη θα θεωρείτε ότι έχει Camouflage.

*ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ CHAMPIONS, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ DAMAGE,MAGIC RESIST ΚΛΠ. ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΣΑ.

 

ITEMS S3

 

 

 

 

Είχαμε αρκετό καιρό, να δούμε αλλαγές σε αντικείμενα του παιχνιδιού και τώρα η Riot του δωσε και κατάλαβε!

ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

 • Control Ward – Total Cost: 50 G. Μπορείτε να έχετε μόνο 3 στο inventory. Click to Consume: «Τοποθετεί ένα ward που αποκαλύπτει την γύρω περιοχή. Με αυτό μπορείτε να βρείτε αντίπαλα wards και traps και να δείτε τους καμουφλαρισμένους αντιπαλους. Το Ward αυτό αντικατέστησε το Pink Ward. Μόνο 1 Control Ward μπορεί να υπάρχει στον χάρτη από τον κάθε παίχτη.
  Control Ward

  Control Ward

   

 • Edge of Night – Total Cost: 3100 G. Recipe –>Pickaxe + Serrated Dirk + Null-Magic Mantle + 675 G. Stats: +60 Attack Damage +35 Magic Resist. UNIQUE Passive: +20 Lethality. UNIQUE Passive: +20 Movement Speed εκτός μάχης. UNIQUE Active – Night’s Veil: Σε 1.5 sec δημιουργεί ένα spell shield που block-άρει το επόμενο εχθρικό ability. Κρατά 10 sec, έχει 30 sec cooldown και δεν μπορείτε να κουνηθείτε όση ώρα δημιουργείτε την ασπίδα.

  Edge of Night

  Edge of Night

   

 • Knight’s Vow – Total Cost: 2400 G. Recipe –>Crystalline Bracer + Cloth Armor + Crystalline Bracer + 800 G. Stats: +400 Health +100% Base Health Regen +20 Armor. UNIQUE Active: Κάνει έναν σύμμαχο σας Partner 90 sec cooldown. UNIQUE Passive: Αν ο Partner είναι κοντά σας, παίρνει +40 Armor και +15% Movement Speed. UNIQUE Passive: Αν ο Partner είναι κοντά θεραπεύει το 12% του damage που κάνει ο Partner σε αντίπαλους και το 12% του damage που δέχεται εκείνος από αντίπαλους ήρωες έρχεται σε εσάς ως true damage. Το healing και το damage redirection μειώνονται κατά 50% αν είστε ranged. 
  Knight's Vow

  Knight’s Vow

  Όσοι θυμούνται το Force of Nature, μπορείτε να δείτε ότι το εικονίδιο εκείνου του αντικειμένου, είναι το ίδιο με το Knight’s Vow. 😀

 • Poacher’s Dirk – Total Cost: 750 G, Recipe –>Long Sword + 400 G. Stats +15 Attack Damage. UNIQUE Passive: +20 Movement Speed εκτός μάχης. UNIQUE Passive: Αφού σκοτώσετε 3 μεγάλα monsters της αντίπαλης ζούγκλας μετατρέπεται σε Serrated Dirk. 60 sec cd
  Poacher's Dirk

  Poacher’s Dirk

   

 • Redemption – Total Cost: 2100 G. Recipe –>Forbidden Idol + Crystalline Bracer + 650 G. Stats: +400 Health +75% Base Health Regen +75% Base Mana Regen +10% Cooldown Reduction. UNIQUE Passive: +10 Heal και Shield Power. UNIQUE Active: Στοχεύει μια περιοχή ανάμεσα σε 5500 range. Έπειτα από 2.5 sec, καλεί ένα φως που θεραπεύει τους σύμμαχους σας για 130 (+20 per level του στόχου). Το Heal, καίει αντίπαλους ήρωες για 10% του max Health ως true damage και κάνει 250 true damage στους αντίπαλους ήρωες. 120 second cooldown. 
  Redemption

  Redemption

   

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

 • Duskblade of Draktharr – Stats: Μειώνεται το AD σε 65 από 75 και αφαιρείται το 5% Movement speed. [NEW] UNIQUE Passive: +20 Lethality. [NEW] UNIQUE Passive: +20 Movement Speed εκτός μάχης. [NEW] UNIQUE Passive – Nightstalker: Αφού δεν σας έχουν δει για τουλαχιστον 1 sec, το επόμενο basic attack θα κάνει 50 + (200% Lethality) true damage on-hit. [REMOVED] Unique Passive – Nightfall. [NEW] UNIQUE Passive – Blackout: Παίρνει true sight για 8 sec όταν έχετε εντοπίστει από ένα αντίπαλο ward. 90 sec cooldown.
 • Maw of Malmortius – Total Cost: 3250 G. Recipe –>Hexdrinker + Caulfield’s Warhammer + 850 G. Recipe Change στην θέση του Caulfield’s Warhammer μπαίνει το Serrated DirkStats: Μειώνεται το Attack Damage σε 50 από 55, αυξάνεται το Magic resist σε 45 από 40.

  [ADDED] +10% Cooldown Reduction, [REMOVED] +10 Armor Pen. UNIQUE Passive:[ADDED] Το Lifegrip θα δίνει +20 Attack Damage.

 • Serrated Dirk – Attack Damage αυξάνεται σε 25 από 20. [NEW] UNIQUE Passive: +15 Lethality. [REMOVED] +10 Armor penetration. [NEW] UNIQUE Passive: +20 Movement Speed εκτός μάχης. [REMOVED] UNIQUE Passive: Αφού σκοτώσετε μια μονάδα η επόμενη βασική επίθεση ή το spell σε συγκεκριμένο στόχο κάνει 15 bonus damage.
 • Youmuu’s Ghostblade – Total cost μειώνεται σε 3000 από 3200. Recipe –> Caulfield’s Warhammer + Serrated Dirk + 800 G. [NEW] UNIQUE Passive: +20 Lethality. [NEW] UNIQUE Passive: +20 Movement Speed εκτός μάχης. UNIQUE Active:

  [REMOVED] Δεν δίνει πλέον 40% attack speed.

 • Abyssal Scepter – [REMOVED] Δεν μειώνει πια το αντίπαλο MR κατά 10-25. [ADDED] Οι κοντινοί αντίπαλοι ήρωες παίρνουν αυξανόμενο magic damage 10%.
 • Aegis of the Legion – Total Cost μειώνεται σε 1100 από 1500. Recipe–>Cloth Armor + Null Magic Mantle + 350 G. Stats: [ADDED]  +30 Armor, [ADDED]  +30 MR, [REMOVED]+200 Health, [REMOVED]+20 Magic Resist, [REMOVED]+100% Base Health Regen, [REMOVED] δεν δίνει πια MR Aura.
 • Ardent Censer – Total Cost μειώνεται σε 2300 από 2400. Recipe–>Forbidden Idol + Aether Wisp + 600 G. UNIQUE Passive: Μειώνεται το Attack Speed σε 20% από 25% και μειώνεται το Magic Damage σε 20 από 25. [NEW] Το Magic Damage έχει Drain effect, όσο επιτίθεται ο σύμμαχος ή εσείς, ποσοστό από το damage που κάνετε επιστρέφει σε εσάς ή στον σύμμαχο που έχει επηρρεαστεί από το effect, ως heal.
 • Athene’s Unholy Grail – Total Cost μειώνεται σε 2100 απο 2250.  Recipe–>Fiendish Codex + Chalice of Harmony + 300 G
 • Banner of Command – Total cost μειώνεται σε 2200 από 2900. Recipe–>Aegis of the Legion + Glacial Shroud + 100 G. Stats: [ADDED] +400 Mana [ADDED]  +60 Armor+10% Cooldown Reduction, αυξάνεται το Magic Resist σε 30 από 20. [REMOVED] +200 Health. [REMOVED] +100% Base Health Regen. [REMOVED] +60 Ability Power
 • Chalice of Harmony – Total Cost μειώνεται σε 800 από 900. Recipe–>Faerie Charm + Null-Magic Mantle + Faerie Charm + 100 G. NEW: UNIQUE Passive: Αυξάνεται το % Base Mana Regen stat και αυξάνεται το % Base Health Regen στο ίδιο ποσοστό.
 • Eye of the Oasis – Total Cost μειώνεται σε 1900 από 2250. Recipe–> Sightstone + Nomad’s Medallion + 250 G
 • Face of the Mountain – UNIQUE Active: Πλέον δίνει ασπίδα σε εσάς και τον σύμμαχο σας με το cast. Διπλασιάζεται το slowing explosion. Αν το κάνεται στον εαυτό σας το effect θα στοχοποιήσει τον κοντινότερο σύμμαχο σας που είναι πληγωμένο όπως γίνεται με το Heal.
 • Forbidden Idol – Total Cost μειώνεται σε 800 από 850. Recipe–>Faerie Charm + Faerie Charm + 550 G. Μειώνεται το Passive Heal και το Shield Power. Γίνονται 8% από 10%.
 • Frozen Heart – Total Cost μειώνεται σε 2700 από 2800. Recipe–>Warden’s Mail + Glacial Shroud + 700 G
 • Locket of the Iron Solari – Total Cost μειώνεται σε 2200 από 2500. Recipe–>Aegis of the Legion + Null-Magic Mantle + 450 G. Stats: [ADDED] +30 Armor και αυξάνεται το Magic Resist σε 60 από 20. [REMOVED]  +400 Health. [REMOVED]  +100% Base Health Regen. [REMOVED]  +10% CDR. UNIQUE Active: Αλλάζει το Shielding σε 70 – 665 από 90 – 345. Αυξάνεται η διάρκεια σε 2.5 από 2. Τώρα μειώνεται η ασπίδα με τον χρόνο και το tooltip αναφέρει την περίοδο αυτή.
 • Mikael’s Crucible – Total Cost μειώνεται σε 2100 από 2400. Recipe–>Chalice of Harmony + Forbidden Idol + 500 G. Αυξάνεται το Passive Heal και Shield Power σε 20% από 15%. [NEW] UNIQUE Passive – Harmony: Αυξάνεται το % Base Mana Regen stat όπως και το % Base Health Regen. UNIQUE Active: Μειώνεται το Cooldown σε 120 από 180. Τώρα θα δίνει 2 sec slow immunity στον στόχο και θα διώχνει παρόμοιες επιδράσεις. Αν καθαριστούν επιτυχώς αυτές οι επιδράσεις ο στόχος θα πάρει 40% movement speed για 2 sec.
 • Talisman of Ascension – Total Cost μειώνεται σε 2400 από 2500. Recipe–>Amp Tome + Glacial Shroud + Amp Tome + 380 G
 • Zeke’s Harbinger – Recipe–>Nomad’s Medallion + Raptor Cloak + 350 G]

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio