‘No Guy’s Sky’ ή αλλιώς No Man’s Sky στην παλέτα του DOOM

Παρά την, κορυφαία σε πωλήσεις, πορεία του τον Αυγούστου, το No Man’s Sky δε φέρει πλέον ίχνη της καλοκαιρινής του αίγλης. Με τον αριθμό τον παικτών να έχει φτάσει τριψήφιο αριθμό στο steam, τα πράγματα δε δείχνουν καλά για τον αμφιλεγόμενο indie τίτλο.

Μία πτώση, που μπορεί να οφείλεται είτε στο ότι οι παίκτες έβρισκαν το No Mans Sky κάπως μονότονο ή γιατί απλά προτίμησαν το No Guy’s Sky.

Ο Youtuber και Modder, Robert Prest, πέρασε τις τρεις τελευταίες βδομάδες προσπαθώντας να αναπαράγει το No Man’s Sky στο DOOM, κάτι που και κατάφερε εν τέλει.

Το έργο του, No Guy’s Sky, δίνει την ελευθερία στους παίκτες να κάνουν ο,τι και στο No Man’s Sky. Εξερεύνηση πλανητών, ονομασία πλανητών, πανίδας αλλά και επαφή με εξωγήινους, είναι όλα στο μενού. Κάθε εξωγήινος φέρει DOOM legs και ένα ξεχωριστό κεφάλι(βλ. εξώφυλλο), και υπάρχει η δυνατότητα αλληλεπίδρασης μαζί του, μία αλληλεπίδραση που μπορεί να οδηγήσει σε μία άτακτη φυγή αν όλα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Αλλά το No Guy’s Sky δε θα ήταν τίποτα χωρίς space stations. Υπάρχουν space stations με vending machines για την αγοραπωλησία διαφόρων πόρων, αλλά και την παρατήρηση νέων spaceship.

Α και μην ξεχνιόμαστε, πιστό στα βήματα του No Man’s Sky, υπάρχει και ένα center of the universe, το οποίο σίγουρα είναι καλύτερο από αυτό της πηγής έμπνευσης.

No Guys Sky

Γιατί Center of the Universe και ο υπέρτατος John Romero, μαζί πάνε.

Και για μία πιο προσεκτική ματιά, ορίστε και το video από το κανάλι του Robert Prest

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Γεννημένος το 92'. Λάτρης των videogames με μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τα stealth games. Γίνεται λίγο περισσότερο κυνικός με κάθε στραβοπάτημα της βιομηχανίας. Αν γνωρίζεις(και εκτιμάς) τα Legacy of Kain, Metal Gear Solid, Thief και Shadow of the Colossus, σε συμπαθεί λίγο παραπάνω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio