Ανακοίνωση για την Beta του Nioh

Ο θάνατος, καλοκαιρινές διακοπές δεν γνωρίζει από ο,τι φαίνεται …

Ακολουθώντας την ιδιαίτερα επιτυχή Alpha του Nioh με πάνω από 850.000 συμμετοχές, η Team Ninja, της Koei Tecmo, ανακοίνωσε πως η Beta, αυτή τη φορά, του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη για download στο Playstation Store μόνο για το χρονικό διάστημα 23 Αυγούστου- 6 Σεπτεμβρίου.Nioh-1

Όπως είναι αναμενόμενο, το beta demo θα φέρει περισσότερη σκληροπυρηνική δράση και μπόλικους θανάτους αλλά αυτή τη φορά όμως με διορθώσεις από το player feedback της alpha του παιχνιδιού. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η πίστα που θα είναι διαθέσιμη στους παίκτες, αλλά θα φέρει ποικιλία όπλων (από Katana μέχρι Axes και Spears) και αυτή τη φορά για να πειραματιστεί ο παίκτης. Γνωρίζουμε όμως πως αυτή τη φορά θα υπάρχει ένα Dojo το οποίο θα λειτουργήσει ως tutorial για νέους παίκτες. Ικανοποιητική αλλαγή μιας και στην alpha τα mechanics του παιχνιδιού δε διδάχτηκαν με ιδιαίτερη σαφήνεια στον παίκτη, κάτι που έκανε την εμπειρία αρκετά δύσκολη για πολλούς.

Nioh-2

Για όσους ακούνε τον τίτλο για πρώτη φορά, πρόκειται για ένα Hack-and-Slash game από την Team Ninja (γνωστή για τίτλους όπως τα Ninja Gaiden και Dead or Alive) το οποίο συνδυάζει στοιχεία από τίτλους όπως Dark Souls, Onimusha, Diablo αλλά και τα Ninja Gaiden, της ίδιας εταιρείας. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερης δυσκολίας τίτλο, όπως έδειξε και η alpha του, που δε χαρίζεται στον παίκτη ούτε στιγμή. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 αποκλειστικά για το Ps4.

Ορίστε και ένα trailer από τη φετινή E3 για να σας ανοίξει η όρεξη

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Γεννημένος το 92'. Λάτρης των videogames με μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τα stealth games. Γίνεται λίγο περισσότερο κυνικός με κάθε στραβοπάτημα της βιομηχανίας. Αν γνωρίζεις(και εκτιμάς) τα Legacy of Kain, Metal Gear Solid, Thief και Shadow of the Colossus, σε συμπαθεί λίγο παραπάνω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio