Θα δούμε τελικά το πολυζητημένο nerf στον Druid;

Θα δούμε τελικά κάποιο nerf στον Druid;

Χθες βράδυ, ο Ben Brode άφησε να εννοηθεί στο λογαριασμό του στο Twitter πως ίσως δουλεύουν κάποιο nerf στον Druid.

Οι διαμαρτυρίες τον τελευταίο μήνα έπεφταν βροχή, λαμβάνοντας όμως υπόψιν τα HCT Europe Summer Playoffs το τελευταίο σαββατοκύριακο δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο άπραγοι.
Και οι 77 συμμετέχοντες επιχείρησαν να διαγωνιστούν με κάποιο deck του Druid, με αποτέλεσμα στα περισσότερα παιχνίδια να τους το αποκλείσει ο αντίπαλός τους.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τον ήρωα τόσο καλό, σύμφωνα με τους παίχτες, μετά το τελευταίο expansion ;

Η μεγαλύτερη κατακραυγή αφορά την κάρτα Ultimate Infestation.
Το Ultimate Infestation είναι ένα spell που κοστίζει 10 mana crystals, κάνει 5 damage, εμφανίζει ένα 5/5 ghoul, σου δίνει 5 armor και τραβάς 5 κάρτες. Ευχαριστούμε Blizzard.
Θα μπορούσε κάποιος να πει πως απέναντι στα aggro decks δε θα κατάφερνε να φτάσει σε σημείο να παίξει αυτήν την κάρτα. Οπότε υπάρχει ακόμα μια ισορροπία.
Σίγουρα αυτό καταρρίπτεται από το γεγονός του ότι ο Druid πλέον κάνει πολύ πιο γρήγορα ramp στο mana του, μη έχοντας πια την ανάγκη να τραβήξει κάρτες με το Nourish. Επίσης με το καινούριο expansion διαθέτει περισσότερα tools αντιμετώπισης των aggro αντιπάλων.
-Πχ με το Spreading Plague και την DK μορφή του.

Οι απόψεις και οι προβλέψεις ποικίλουν. Οι πιο δυνατές υποστηρίζουν πως εάν αποδυναμώσουν το Spreading Plague, ίσως τα aggro decks καταφέρουν να νικήσουν τον Druid και σταματήσουν την υπεροχή του στο ladder. Ο Andrey «Reynad» Yanuk (επαγγελματίας Hearthstone παίχτης και streamer) είπε επίσης μέσα σε ένα video του στο youtube, πως θα έπρεπε να στείλουν το Innervate στο Hall of Fame.
Σίγουρα όμως αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Blizzard.

Όπως και να χει, οποιοδήποτε nerf στον Druid θα πρέπει να το χειριστούν πολύ προσεκτικά. Δεν είναι καθόλου απίθανο ύστερα από ένα μεγάλο nerf να βρούμε αντικαταστάτη στη κορυφή τον Priest.
Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.
Till then..The nature will rise against you!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio