Τίτλοι τέλους σύντομα για τις κονσόλες σύμφωνα με Microsoft

Οι ″μάχες″ ανάμεσα στις κονσόλες είναι ένα ζήτημα το οποίο συμβαίνει από την πρώτη κονσόλα. Παλαιότερα ήταν Atari ή NES, μετά Nintendo 64 ή Playstation εξελίχθηκε σε PS3 ή Xbox 360 και τέλος PS4 ή Xbox One. Τώρα σύμφωνα με την Microsoft τα πράγματα έχουν φτάσει στο έπακρο και αυτή μάλλον θα είναι η τελευταία γενιά κονσολών.

Ο Aaron Greenburg, επικεφαλής του Μάρκετινγκ Παιχνιδιών της Microsoft, διευκρίνισε λέγοντας πως οι κονσόλες θα ακολουθήσουν τον δρόμο των gaming υπολογιστών. Αντί οι κονσόλες να έχουν μεγάλη διαφορά η μία από την άλλη θα υπάρξει μία σταθερή ροή αναβαθμίσεων ώστε να συμβαδίσει με τον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης της τεχνολογίας.

 

Xbox One S

 

Το Xbox One Scorpio, με 6 teraflops επεξεργαστικής ισχύς θα είναι σε θέση να τρέξει παιχνίδια σε περισσότερο fps με καλύτερη ανάλυση. Το PS4 Neo από την άλλη λέγεται πως μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια και βίντεο σε 4K.

 

PS4 Neo

 

 

Τόσο το αρχικό Xbox One όσο και το PS4 έχουν 3-4 χρόνια που βρίσκονται στην αγορά, σε αυτό το χρονικό διάστημα κυκλοφόρησαν πολλές νέες εκδόσεις καρτών γραφικών για τους υπολογιστές.

Εάν όντως αποδειχθεί ότι αυτή είναι η τελευταία γενιά κονσολών τότε σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε να κάνουμε με αναβαθμίσεις του hardware.

 

ΠΗΓΉ: Segmentnext

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio