Δωρεάν από σήμερα και για λίγες μέρες το LawBreakers

Δωρεάν από σήμερα και για λίγες μέρες το LawBreakers

Σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει το LawBreakers ακόμα, τώρα είναι η ώρα. Για την ακρίβεια από σήμερα στις 8 το απόγευμα μέχρι και στις 2 Οκτωβρίου, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε εντελώς δωρεάν. Δολοφονίες που αψηφούν τη βαρύτητα είναι ένα κλικ μακρυά σου, θα χάσεις την ευκαιρία; Έχετε τέσσερις ολόκληρες μέρες να το ευχαριστηθείτε.

Καθ’όλη τη διάρκεια αυτών των ημερών θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα. Σε περίπτωση που μπείτε να παίξετε δωρεάν μέσω Steam και καταφέρετε να παίξετε 50 αγώνες, θα μπείτε αυτόματα σε μια κλήρωση όπου τυχαία άτομα θα αποκτήσουν ολόκληρο το παιχνίδι για πάντα στη συλλογή τους. Όσον αφορά τους παίχτες που ήδη έχουν το LawBreakers, είτε σε PC είτε σε PS4, εφόσον ολοκληρώσουν 50 αγώνες, έχουν κι αυτοί την ευκαιρία να κερδίσουν 24 stash drops.

Φαίνεται πως παρ’όλο που το παιχνίδι έλαβε τις καλύτερες κριτικές, δεν κατάφερε να μαζέψει το κόσμο που θα ήθελε. Μ’αυτήν την προσπάθεια λοιπόν η εταιρία προσπαθεί να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.
Σε περίπτωση που παίξετε το LawBreakers και σας αρέσει, μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι με 25% έκπτωση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Η προσφορά ισχύει και για PS4 και για PC. Όσοι αγοράσετε το παιχνίδι μέσα σ’αυτό το διάστημα θα αποκτήσετε όλα τα μελλοντικά non-cosmetic DLC εντελώς δωρεάν.

Τι λέτε; Θα του δώσετε μια ευκαιρία;

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είμαι η Ειρήνη ή αλλιώς "Magia"και είμαι 22 χρονών. Λάτρης του WoW, των single player, indie και online παιχνιδιών. O πατέρας μου ήταν φανατικός console gamer οπότε παίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio