Justice League: Megapost με όσες πληροφορίες ξέρουμε ως τώρα

 

Αυτές οι μέρες ήταν ιδιαίτερα ευχάριστες για τους fan της DC, αφού από εκεί που ήμασταν στο κενό και βασιζόμασταν σε θεωρίες, βγήκαν επιτέλους πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη ταινία Justice League. Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή:

 

Πρώτα έχουμε τη σύνοψη της ταινίας: «Παρακινημένος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Bruce Wayne χρησιμοποιεί τη βοήθεια της νέας του συμμάχου Diana Prince, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμα μεγαλύτερο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δουλεύουν γρήγορα για να βρουν και να συγκεντρώσουν μια ομάδα από υπερανθρώπους για να αντιμετωπίσουν αυτή την πρόσφατα αφυπνισμένη απειλή. Αλλά παρά τον σχηματισμό αυτής της πρωτοφανούς λεγεώνας από ήρωες –Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg, και Flash– ίσως να είναι πολύ αργά να σωθεί ο πλανήτης από μια επίθεση καταστροφικών διαστάσεων».

 

 

Το logo της ταινίας:

13516405_631158717040972_3159603089662641778_n

 

Εμπειρίες του Brandon Davis από το ComicBook.com στο σετ της ταινίας: Το ComicBook.com βρέθηκε στα γυρίσματα του Justice League, και μας έδωσε μια υπέροχη εικόνα για την ταινία περιγράφοντας δύο σκηνές:

Οι τέσσερις ήρωες μιλάνε με τον Gordon, κάνοντας ένα σχέδιο σε μια ταράτσα της βροχερής Gotham. Έχουν απαγάγει εννέα επιστήμονες (πιθανόν να το έκανε ο επιβεβαιωμένος κακός Steppenwolf, που κυνηγάει τα Mother Boxes), συμπεριλαμβανομένου του Silas Stone των S.T.A.R. Labs και η προτεραιότητα είναι να βρεθούν. Η σκηνή καταλήγει με αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ταινία από έναν ηθοποιό ο οποίος φαίνεται να δίνει νέα πνοή στην σύμπαν του franchise, τον Ezra Miller (The Flash). Ο Gordon γυρνάει για μια στιγμή σκεπτικός και μόλις ξανακοιτάει προς τους ήρωες ο Batman, η Wonder Woman, και ο Cyborg έχουν εξαφανιστεί. Ο Flash, που στέκεται ακόμα στη θέση του, λέει μια έξυπνη και αστεία φράση στον Gordon, αποκαλώντας τους άλλους αγενής που εξαφανίστηκαν πριν προλάβει ο ίδιος να φύγει.

Ο Barry Allen του Miller συστήνεται στον Bruce Wayne του Affleck όταν τον βρίσκει να κάθεται στη «δεύτερη αγαπημένη του καρέκλα». Πιο συγκεκριμένα, ο Flash μπαίνει στο διαμέρισμά του όπου ο Bruce Wayne τον περιμένει. Ο Bruce αποκαλύπτει μια εικόνα από το υλικό επιτήρησης που χρησιμοποιήθηκε για το cameo του Flash στο BvS. Ο Barry προσπαθεί να πει ότι δεν είναι αυτός, πράγμα στο οποίο ο Bruce απαντά πετώντας ένα Batarang στον Barry. Ο Barry χρησιμοποιεί την ταχύτητά του για να πιάσει το Batarang και κοιτώντας το συνειδητοποιεί ότι ο Bruce Wayne είναι ο Batman. Τότε ο Batman λέει πως συγκεντρώνει ανθρώπους και ο Barry δέχεται αμέσως.

 

Τα κοστούμια: Οι στολές δείχνουν υπέροχες. Του Aquaman φαίνεται σαν πραγματική βασιλική ενδυμασία της Ατλαντίδας.

Η Mera της Amber Heard φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από φυτά της θάλασσας και ψάρια και οι στρατιώτες της Ατλαντίδας δεν φαίνονται σαν κάποιους που πρέπει να τα βάλεις μαζί τους, ενώ χρυσές περικεφαλαίες και πινελιές από φύκια τους συνοδεύουν στη μεγάλη οθόνη.

Η στολή του Flash περιέχει 148 κομμάτια και φαίνεται εμπνευσμένη από το Injustice, και μάλλον θα λάβει κάποια εξέλιξη, αφού ο σχεδιαστής Michael Wilkinson τη χαρακτήρισε ως «πρωτότυπη στολή». Λογικά θα δείχνει κάπως έτσι:

320942309428420

 

Το ντεμπούτο τους κάνουν και δύο νέα Batsuits. Το ένα είναι μια παραλλαγή της στολής από το BvS με ένα άγγιγμα από μπλε, ενώ το άλλο είναι μια στολή με βαρύ οπλισμό, τελείως διαφορετική όμως από αυτό που είδαμε φέτος στο BvS.

Στη Wonder Woman γίνονται μικρότερες αλλαγές καθώς η στολή της έχει μείνει η ίδια για «5,000 χρόνια», αλλά έχει τώρα πλουσιότερα και ζωηρότερα χρώματα.

Όσο για τον Cyborg, το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι CGI.

 

Το νέο Batmobile στο Justice League:

tumblr_o94k0nxXQ21tl7sxno1_1280

 

Easter eggs και cameos: Όταν οι παραγωγοί Deborah Snyder και Charles Roven ρωτήθηκαν αν θα δούμε «περισσότερους συνεργάτες από τον Flash, όπως την Iris West ή κάτι τέτοιο», ήταν διστακτικοί να επιβεβαιώσουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια, όμως επιβεβαίωσαν ότι το Justice League θα έχει κάποια cameo και Easter eggs για τους fans:
«Roven: Ξανά…
Snyder: Ίσως υπάρξουν κάποια cameo από ανθρώπους. Ξέρεις, μας αρέσει να το κάνουμε αυτό, οπότε θα δούμε.
Roven: Όντως μας αρέσει, και να βάζουμε Easter eggs σε αυτές τις ταινίες οπότε…»

Επίσης, έχουμε το Mother Box που αναφέρθηκε λίγο στο Batman V Superman, αλλά θα παίξει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στο Justice League, όπως και τους Parademons, τους οποίους είδαμε στο όνειρο του Bruce Wayne. Παρόλο που δεν θα είναι ακριβώς οι ίδιοι στο Justice League, έχουν και πάλι σημασία στην ταινία.

 

Το Justice League θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2017. Μέχρι τότε, έχουμε το Suicide Squad που βγαίνει στις φέτος στις 25 Αυγούστου, και το Wonder Woman στις 2 Ιουνίου 2017.

 

Διαβάστε εδώ τι σχέση έχει το Batman V Superman και το Justice League με το storyline του Injustice. 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio