Ο Hisashi Sasaki από τη JUMP συζητά για το νέο Rurouni Kenshin

Η Viz Media δημοσίευσε ένα video με Αγγλικούς υποτίτλους, το οποίο είχε την συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη ο Hisashi Sasaski, υποδιευθυντής της global Shonen Jump και πρώην αρχισυντάκτης του Weekly Shonen Jump της Shueisha, στο Viz Media.

 

Στην συνέντευξη ο Sasaki, συζήτησε για το πώς είναι το να είσαι συντάκτης για το manga Rurouni Kenshin του Nobihiro Watsuki και για την συνάντηση του με τον Watsuki για το επερχόμενο Hokkaido Arc του Rurouni Kenshin. Στο βίντεο, ο Sasaki αποκαλύπτει ότι ο Kenshin θα είναι ο πρωταγωνιστής της καινούριας σειράς, και ότι η σειρά θα έχει 5 “arcs.” To νέο manga θα ξεκινήσει την άνοιξη.

Ο Watsuki και η γυναίκα του, Kaoru Kurosaki, δημοσίευσαν έναν πρόλογο δύο παραγράφων με τον τίτλο “Rurouni Kenshin Hokkaido-hen Jomaku: Ashitarō Zenka Ari» (Rurouni Kenshin Hokkaido Arc Πρόλογος: Ο εγκληματίας Ashitaro) του manga στο περιοδικό Jump SQ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Το manga είχε έναν νέο πρωταγωνιστή ονόματι Ashitaro. Το Weekly Shonen δημοσίευσε το prequel στα αγγλικά τον Δεκέμβριο.

 

Πηγή: animenewsnetwork
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Του '94. Ζω στη Θεσσαλονίκη. Εν δυνάμει μεταφράστρια μα για την ώρα φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, manga, anime, ταινίες, σειρές και cosplay.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio