Google Pixel 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και φήμες για Specs του

Τα επόμενα κινητά τηλέφωνα της Google πιθανότατα θα φτάσουν στα τέλη του 2017. Ωστόσο έχουμε ήδη σκεφτεί τι μπορεί να δούμε στο Google Pixel 2 και Pixel 2 XL.

Ο «γίγαντας αναζήτησης» έχει τελειώσει με την σειρά Nexus και στη θέση του η επιχείρηση δημιούργησε ένα ελαφρώς πιο ασφαλές και πολύ πιο κυρίαρχο φάσμα.

Μιλάμε, φυσικά, για το Google Pixel και το μεγαλύτερο Google Pixel XL, δύο high-end συσκευές που στοχεύουν στην ίδια αγορά με το iPhone 7 και το Samsung Galaxy S8.

Ήταν μια ισχυρή πρώτη προσπάθεια, σημειώνοντας υψηλά σκορ στις κριτικές, αλλά σκόνταψαν σε ορισμένα σημεία και αναμφισβήτητα δεν ήταν αρκετά για να κοντράρουν τους αντιπάλους τους. Αλλά η Google είναι βέβαιο ότι θα μάθει από τα λάθη της και θα κάνει το Pixel 2 ακόμα καλύτερο.

Οι πρώτες φήμες είναι ελπιδοφόρες και μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω, ακολουθούμενη από μια λίστα «ευχών» με τα πράγματα που θέλουμε από το Pixel 2.

Ημερομηνία ανακοίνωσης και κυκλοφορίας στην αγορά

Το Google Pixel και το Pixel XL ξεκίνησαν και τα δύο τον Οκτώβριο του 2016, οπότε θα περίμενε κανείς να δει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Google Pixel 2 περίπου ένα χρόνο αργότερα. Αυτό μεταφράζεται σε ημερομηνία περίπου μέσα στον Οκτώβριο του 2017.

Παρόλο που η γραμμή Pixel είναι νέα, χτίζει την πλέον πάνω στην εγκατελειμένη σειρά Nexus, η οποία επίσης έτεινε να έχει ένα νέο smartphone περίπου τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο κάθε έτους.

Ο Rick Osterloh, ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Google, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ένα νέο Pixel φέτος, αν και δεν έγινε πιο συγκεκριμένος.

Παρόλο που δεν είναι επιβεβαιωμένο, ένα νέο tweet από αξιόπιστο Leaker, ο Blass ,δήλωσε ότι το Google Pixel 2 βρίσκεται σε καλό δρόμο με λανσάρισμα στις 5ης Οκτωβρίου 2017.

Πόσα smartphones τέλος πάντων?

Οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι θα έχουμε δύο και όχι τρία νέα Pixel από την Google, καθώς φαίνεται ότι το Pixel 2 XL έχει ακυρωθεί.

Αντίθετα, είμαστε στη σειρά για το μεγαλύτερο taimen (κωδική ονομασία smartphone), και αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ, πολύ μεγάλο – μέχρι 5,99 ίντσες σε μέγεθος οθόνης. Eάν πιστεύουμε τις τελευταίες διαρροές, τα πράγματα φαίνονται αρκετά «μεγάλα».

Αναμένουμε ότι θα είναι μια παρόμοια κατάσταση όπου η Google ήθελε και πάλι ένα μεγαλύτερο προϊόν, και δεδομένου ότι τα άλλα κινητά τηλέφωνα αυξάνονται σε μέγεθος,  αυτό δεν προκαλεί έκπληξη.

Υπήρξαν επίσης φήμες που υποδηλώνουν ότι μπορούμε να πάρουμε τρία νέα τηλέφωνα Pixel, καθώς έχουμε ακούσει τη λέξη των συσκευών με την κωδική ονομασία walleye και muskie που πιστεύεται ότι είναι το Pixel 2 και Pixel 2 XL αντίστοιχα μαζί με το taimen. Αλλά, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το muskie μπορεί να έχουν ακυρωθεί.

Κάμερα, Design και Μπαταρία

Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι το Pixel 2 θα έχει βελτιωμένη κάμερα – ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη αυτό, παρά το γεγονός ότι δεν καθορίζουν πώς θα βελτιωθεί.

Αλλού, είδαμε εικόνες από Pixel 2 και Pixel 2 XL περιπτώσεις, οι οποίες δείχνουν διαφορετικά κομμάτια κάμερας στα δύο τηλέφωνα, ώστε να μην έχουν και τα δύο την ίδια κάμερα.

Ένα σημείο αναφοράς για ένα από τα μοντέλα απαριθμεί μια πίσω κάμερα 12MP με υποστήριξη βίντεο 4K και ένα 7MP μπροστά. Αυτό μοιάζει με μια παρόμοια ρύθμιση με τα 12.3MP και 8MP combo στο αρχικό Google Pixel.

Ενώ αυτό δεν προσθέτει στα πιθανά spec της φωτογραφικής μηχανής Pixel 2, έχουμε δει ότι φαίνεται να είναι ο πολύ μεγαλύτερος αισθητήρας σε μια πρόσφατη διαρροή. Πρόκειται για το μέγεθος σε διάμετρο στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε αναμένετε ότι οι χαμηλής φωτεινότητας λήψεις του θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Δεν έχουμε ακούσει ακόμα νέα σχετικά με την μπαταρία, αλλά το Pixel 2 είναι πιθανό να έχει τουλάχιστον τόσο μεγάλη όσο 2.770mAh στο Pixel. Το Pixel 2 XL θα ταιριάζει τουλάχιστον με τα 3,450mAh στο Pixel XL .

Εσωτερικά Specs και OS

Προηγουμένως κάποιες πηγές υποστήριζαν ότι το Pixel 2 θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσει το chipset Snapdragon 836. Ως τώρα, γνωρίζουμε ότι το επόμενο τηλέφωνο από την Google θα ενσωματώσει έναν Snapdragon 835.

Πηγές από την Qualcomm, έχουν πει στους προγραμματιστές XDA και το AndroidPolice ότι θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon 835 που χρησιμοποιείται σε μια σειρά από κινητά τηλέφωνα φέτος.

Μια πηγή είπε με το 9to5Google ότι ο γίγαντας της αναζήτησης δοκιμάζει επί του παρόντος ένα προϋπολογισμό για το Pixel, το οποίο θα έχει μειωμένες προδιαγραφές, αλλά και μια μικρότερη τιμή.

Αυτή η φήμη έχει απορριφθεί από έναν Google exec, επομένως φαίνεται απίθανο – αν και ο exec αναφέρεται συγκεκριμένα στο Pixel, έτσι είναι πάντα πιθανό ότι ένα οικονομικό κινητό τηλέφωνο της Google θα προσγειωθεί στην αγορά χωρίς την επωνυμία Pixel.

Έχουμε επίσης ακούσει ότι ένα πραγματικό phablet μπορεί να έρθει, μαζί με το Pixel 2 και Pixel 2 XL, έτσι ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον τρεις συσκευές Pixel φέτος.

Αυτό το phablet μπορεί να έχει τεσταριστεί, καθώς το τηλέφωνο του Google Taimen εμφανίστηκε στο Geekbench με chipset 1.9GHz (πιθανό Snapdragon 835), 4GB μνήμης RAM και ισχυρές βαθμολογίες.

Όσον αφορά την αποθήκευση, η αρχειοθέτηση της Pixel 2 FCC εμφανίστηκε και φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο μπορεί να ξεκινήσει με 64GB αποθήκευσης και να φτάνει μέχρι και τα 128GB.

ΠΗΓΗ: TechRadar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio