Εκτός Fifa 17 η Εθνική Ισλανδίας

Σύμφωνα με το BBC, η Εθνική Ισλανδίας θα λείπει από το Fifa 17, καθώς τα 15.000$ που πρόσφερε η EA απορρίφθηκαν από την αρμόδια αρχή. Το KSI, λέγεται πως έκανε μία προσφορά η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την EA.

Η Ισλανδία πέταξε εκτός την Αγγλία στο Euro 2016 και αυτή ήταν ίσως η καλύτερη πορεία της Εθνικής σε κάποιο τουρνουά. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ενίσχυσε καθόλου την αξία της ομάδας, τουλάχιστον στα μάτια της EA.

Ας δούμε όμως τα λόγια του προέδρου του KSI, Geir Thornsteinsson.

Η EA θέλει να αγοράσει σχεδόν δωρεάν τα δικαιώματα της ομάδας. Η απόδοση μας στο Euro έδειξε πως είμαστε μία αρκετά καλή ομάδα και πολλοί παίχτες θα ήθελαν να παίξουν με την ομάδα μας. Είναι λυπηρό για τους παίχτες αλλά όλα είναι στο χέρι της EA Sports. Αν είναι να δώσουμε τα δικαιώματα της ομάδας τουλάχιστον να γίνει με δίκαιες διαπραγματεύσεις και αμοιβές. Εγώ δεν αισθάνομαι πως αυτό έγινε με σωστό τρόπο.

 

Εσείς θα θέλατε να παίξετε με την Εθνική Ισλανδίας στο Fifa 17;

 

ΠΗΓΗ: Eurogamer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio